Connect with us

Advertorials

Ροδούλα: «Ο στόχος είναι να γίνουμε η καλύτερη εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκού»!

Αν δεν βάλεις στόχο την κορυφή δεν θα φτάσεις ποτέ σε αυτή.

Όταν δημιουργήθηκε η Ροδούλα, οι κ.κ. Παναγιώτης και Ηλίας Καραχάλιος, ιδρυτές της εταιρείας, ήξεραν ότι αν δεν μπουν οι σωστές βάσεις δεν πρόκειται η ιστορία της να ταξιδέψει μακριά.

Και βάσεις χωρίς προσωπική φροντίδα δεν μπορούν να μπουν οι βάσεις για να φτάσεις στην κορυφή.

Για αυτό, πάντα από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα οι ίδιοι είναι οι πρώτοι που παρακολουθούν βήμα προς βήμα την πορεία της εταιρείας, παράλληλα όμως επιλέγοντας τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.

«Η προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε πάντα ασφαλήπροσεγμέναυγιεινά και ποιοτικά προϊόντα μέσα από σύγχρονες και πρότυπες διαδικασίες παραγωγής, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία μαζί με παραδοσιακά αυθεντικές συνταγές και σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη μας».

Και ο στόχος πια τώρα που τα προϊόντα της Ροδούλας βρίσκονται στο τραπέζι όλου του κόσμου;

«Να καθιερωθούμε ως η καλύτερη ελληνικήπρωτοποριακή εταιρία προϊόντων ζύμης & γλυκών σε διεθνή πρότυπαποιότητας και τεχνογνωσίας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας και νοστιμιάς, βοηθώντας τους καταναλωτές μας να ζουν και να τρέφονται καλύτερα».

Ένας είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθηθεί σημειώνουν οι κ.κ. Ηλίας και Παναγιώτης Καραχάλιος:

«Να επεκταθούμε ακόμη πιο δυναμικά στον τομέα του λιανικού εμπορίου και του retailing κατακτώντας τις διεθνείς αγορές. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταρτίσουμε ολοκληρωμένα σχέδια έτσι ώστε να μπορούμε να οραματιστούμε το μέλλον με αισιοδοξία και να φτάσουμε σε αυτό κατακτώντας το».

Ροδούλα, η εταιρεία που βάζει στόχους και τους πετυχαίνει!

  • Με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διατροφή του
  • Επιλέγουμε τα καλύτερα και τα αγνότερα συστατικά
  • Ζυμώνουμε και προσφέρουμε με αγάπη και φροντίδα

Ροδούλα, πάθος για ζύμες, πάθος για γλυκά!

 

 

Continue Reading
Advertisement

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertorials

Και χάνεις βάρος και δεν το ξαναπαίρνεις ποτέ! Αποτέλεσμα σε 1 μήνα!

Επιφέροντας δραστική απώλεια βάρους – μέχρι και 25 κιλά το μήνα – το συμπλήρωμα στοχεύει στο να μην οδηγεί σε φαινόμενα γιο-γιο.

Continue Reading

Advertorials

Απέκτησε το πιο σέξι χαμόγελο σε 2 λεπτά!

Το Σύστημα Λεύκανσης Δοντιών Ionic White™ είναι μια εύκολη στη χρήση τεχνολογία που
ενεργεί με LED, κλινικά αποδεδειγμένη να επιτυγχάνει αστραφτερά λευκά δόντια στο σπίτι.

Continue Reading

Advertorials

Δέσμευση της Ε.Ε. για ποσοστό 27% ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές έως το 2030!

Η αύξηση της χρήσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και η διευκόλυνση των καταναλωτών να γίνουν οι ίδιοι παραγωγοί, αποτελούν τους βασικούς στόχους της πρότασης οδηγίας της Κομισιόν!

Η Ε.Ε. έχει δεσμευτεί να αυξήσει έως το 2030 σε τουλάχιστον 27% το μερίδιο της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στη συνολική ενεργειακή κατανάλωσή της.

Η νέα νομοθεσία καλύπτει τη βιοενέργεια, τη βιωσιμότητα, τις μεταφορές, την ηλεκτρική ενέργεια, τη θέρμανση και την ψύξη, επικεντρώνεται δε ιδίως στην ενδυνάμωση των καταναλωτών.

Η διευκόλυνση και η ενίσχυση της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από τους καταναλωτές αποτελούν βασικό στοιχείο της θέσης του Συμβουλίου.

Τα κύρια στοιχεία της γενικής προσέγγισης του Συμβουλίου Υπουργών είναι τα ακόλουθα:

Θεσπίζονται για τους καταναλωτές απλουστευμένες διαδικασίες κοινοποίησης όσον αφορά τις εγκαταστάσεις μικρής κλίμακας και ορίζονται πλέον με σαφήνεια τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των «αυτοκαταναλωτών ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές» καθώς και των «κοινοτήτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».

Όσον αφορά τη θέρμανση και την ψύξη, τα κράτη-μέλη θα πρέπει να λάβουν μέτρα για να επιτύχουν ενδεικτική ετήσια αύξηση του μεριδίου της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές κατά 1 ποσοστιαία μονάδα.

Το ισχύον όριο του 7% για τα βιοκαύσιμα πρώτης γενιάς διατηρείται, προκειμένου να παρασχεθεί ασφάλεια στους επενδυτές. Εάν ένα κράτος-μέλος θέσει χαμηλότερο όριο, θα ανταμειφθεί με τη δυνατότητα να μειώσει τον συνολικό του στόχο για τις ανανεώσιμες πηγές στον τομέα των μεταφορών.

Τα κράτη-μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα εθνικά τους καθεστώτα στήριξης πέραν των συνόρων τους, δηλαδή σε παραγωγούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές οι οποίοι βρίσκονται σε άλλα κράτη-μέλη, όμως η τελική απόφαση εναπόκειται στα ίδια.

Continue Reading

Advertorials

Θαυματουργή κρέμα εξαφανίζει σχεδόν 90% των ρυτίδων σας!

Πρόκειται για το θαύμα αντιγήρανσης που όλοι περιμέναμε! Η καλύτερη λύση για το δέρμα που δεν είχατε ακούσει ποτέ.

Continue Reading

Advertorials

Ξεφορτωθείτε το λίπος σας για πάντα χωρίς 1 μέρα δίαιτας!

Από τη στιγμή που θα αρχίσετε να λαμβάνετε το Forskolin Active, θα ξεφορτωθείτε όλο τον αποθηκευμένο λιπαρό ιστό για πάντα! Το βάρος αρχίζει να πέφτει συστηματικά από την πρώτη μέρα.

Continue Reading

Advertorials

Κάντο μόνος σου! Αστραφτερά λευκά δόντια σε 14 μέρες! 

Ανακαλύψτε την τελευταία τεχνολογία στη λεύκανση δοντιών, μοναδικό στον τομέα του και πολύ αποδοτικό, συνδυάζοντας με ασφάλεια το Φωτισμό LED και Ιόντα Αργύρου.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING

Copyright © 2017-2018 Youlike.gr Powered by DIGIFOX [member of VNGroup Company]