Connect with us

Business

Πως ο κορωνοϊός επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία και γιατί ο Βασίλης Μηλιώνης συμβουλεύει τους επενδυτές να είναι σοφοί

Η πανδημία του κορονοϊου επηρεάζει αρνητικά τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, ο Βασίλης Μηλιώνης συμβουλεύει τους επενδυτές να είναι αρκετά προσεχτικοί σχετικά με τις επενδυτικές τους ενέργειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Από την εμφάνιση του κοροναϊού τον Δεκέμβριο του 2019, οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο άρχισαν να καταρρέουν. Αυτό επηρέασε αρνητικά την παγκόσμια οικονομία, δημιουργώντας χάος εντός και εκτός των διεθνών αγορών. Η κατάσταση αυτή απασχολεί τον Βασίλη Μιλιώνη,  Έλληνα επενδυτή ακινήτων και επιχειρηματία, ο οποίος ανησυχεί για το πώς η πανδημία θα επηρεάσει την οικονομία όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Επί του παρόντος, ο κόσμος αντιμετωπίζει μείωση της οικονομικής ανάπτυξης για το 2020 λόγω της πανδημίας του κοροναϊου η οποία μειώθηκε από 2,9% σε 2,4%, το οποίο φαίνεται μικρό, αλλά επηρεάζει σημαντικά την παγκόσμια χρηματαγορά.

Οι μέθοδοι μετάδοσης του κορανοϊού επιδεινώνονται με την ανθρώπινη επαφή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλές χώρες προσπαθούν να περιορίσουν την επαφή των ανθρώπων μεταξύ τους, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας τους. Αυτό οδήγησε πολλές χώρες να πάρουν πολλά περιοριστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας που δυστυχώς επηρέασαν αρνητικά την οικονομία,

πολλών χωρών άρχισε να επηρεάζεται αρνητικά λόγω της μείωσης της παραγωγικής δραστηριότητας. Με τους περιορισμούς που κάνουν πολλές χώρες, οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους, άρα και οι εταιρείες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη δημιουργία ή παραγωγή των προϊόντων τους. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για την επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μηλιώνη, αν και ο κόσμος σήμερα αισθάνεται φοβισμένος και η παγκόσμια οικονομία επιβραδύνεται, οι επενδυτές πρέπει να παραμείνουν αισιόδοξοι και κυρίως ψύχραιμοι. Ωστόσο, οι κυβερνητικές πολιτικές πρέπει να δίνουν κίνητρα στήριξης προκειμένου να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιβιώσουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις δραστηριότητές μας, η οικονομία της χώρας εξαρτάται από τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, πρέπει να στηρίξουμε πλήρως τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης και να είμαστε πάντα σε επαγρύπνηση».

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Μηλιώνης εργάζεται στον τομέα των ακινήτων και του τουρισμού που επίσης επηρεάζονται από την πανδημία του κοροναϊού. Όπως μας είπε, “Οι επιχειρήσεις δεν πρέπει να επιδιώκουν μόνο το κέρδος, αλλά πρέπει να συμβάλλουν στη κοινωνική ανασυγκρότηση. Με αυτόν τον τρόπο, η συμβολή μας ως βιώσιμες επιχειρηματικές οντότητες μπορεί να οδηγήσει την οικονομία των κατώτερων τάξεων σε άνοδο, παρόλο που το επίπεδο των επενδύσεων και της οικονομίας είναι χαμηλό, μπορούμε να βοηθήσουμε τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας μας “.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας, ειδικεύεται στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας. Το τελευταίο του έργο είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων και διαμερίσματα διακοπών στην Κρήτη.

 

 

 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας μιλά για το χρηματιστήριο ακινήτων εν μέσω κορωνοϊού

Το ξέσπασμα του κοροναϊού κατάφερε να επηρεάσει πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του τομέα των ακινήτων, όπως δήλωσε ο Βασίλης Μηλιώνης. Επί του παρόντος, η αγορά ακινήτων πλήττεται πολύ σκληρά από αυτήν την τρομερή πανδημία. Πολλοί κλάδοι ακινήτων πλήττονται περισσότερο, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ και πολλές άλλες επιχειρήσεις ψυχαγωγίας που δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω των κανονισμών που έχουν εκδοθεί από την εμφάνιση του ιού.

Εκτός από αυτούς τους τομείς ακινήτων, το λιανικό εμπόριο και η στέγαση, καθώς και οι πολυτελείς κατοικίες, επηρεάζονται επίσης αρνητικά από την πανδημία. Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής δήλωσε ότι η επίδραση του ιού θα ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του τομέα και τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Η οικονομική επιβράδυνση θα ποικίλει επίσης από  χώρα σε χώρα.

Ένα από τα πράγματα που επηρεάζει η πανδημία είναι το χρηματιστήριο. Γενικά το κλίμα λόγω του ιού δεν είναι καλό. Ωστόσο, την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, υπήρξε μια εκπληκτική θετική αλλαγή στα διεθνή χρηματιστήρια, κυρίως λόγω του ότι η Federal Reserve ξεκίνησε την διάθεση κονδυλίων για την ενίσχυση της αμερικανικής αγοράς μεταξύ αυτών και της αγοράς ακινήτων. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο κ. Μηλιώνης αποφάσισε να πραγματοποιήσει επενδύσεις στον τομέα αυτόν την περίοδο της πανδημίας.

Ο δείκτης Dow Jones κέρδισε 11,4%, δηλαδή περίπου 2.113 μονάδες. Το FTSE σημείωσε επίσης το υψηλότερο κέρδος των 452 πόντων. Κέρδισε αύξηση 9%. Λόγω αυτής της αύξησης, η αγορά της Ασίας κέρδισε επίσης πολλά μέσα σε μια νύχτα. Ο Χανγκ Σενγκ στο Χονγκ Κονγκ σημείωσε αύξηση 4,46%. Η αυστραλιανή αγορά αυξήθηκε επίσης κατά 4,17%. Συνολικά, υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο χρηματιστήριο. Εξαιτίας αυτού, ο Βασίλης Μηλιονής συμβουλεύει πολλούς επενδυτές να είναι σε επιφυλακή λόγο του ότι πιστεύει πως οι ευκαιρίες θα αυξηθούν με τη βοήθεια της κυβερνητικής  στήριξης που βρίσκεται σε εξέλιξη  για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού.

«Οι επενδυτές θα πρέπει να επενδύσουν τα χρήματά τους όταν οι αγορές στην παγκόσμια χρηματοδότηση αρχίζουν να αυξάνονται», δήλωσε ο Βασίλης Μηλιώνης. Είπε επίσης ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι αισιόδοξοι για τις επιχειρήσεις τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Η οικονομική στήριξη των αγορών απ’ την πανδημία του κορονοϊού θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να συνεχίσουν να επιβιώνουν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ενθαρρύνει τους επενδυτές ενώ ταυτόχρονα πρέπει να παραμένουμε προσεκτικοί και αισιόδοξοι.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας, επενδυτής ακινήτων και επιχειρηματίας.  Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στον πολυτελή τουρισμό με το τελευταίο του κατασκευαστικό έργο προϋπολογισμού πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ να λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Κρήτης.

 

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης επενδύει σε project αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ

Ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, και η εταιρία του Filia Investment LTD διαχειρίζεται μια σειρά από project κατασκευής πολυτελών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Τα έργα αυτά έχουν συνολική αξία άνω των 16 εκατομμυρίων ευρώ, με το ειδικό πρόγραμμα «Golden Visa».

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης και η εταιρεία του Filia Investments LTD, πραγματοποιούν επενδύσεις σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κρήτη καθώς και στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών στην ίδια περιοχή είναι ένα σημαντικό έργο τόσο για τον όμιλο Filia Estate όσο και για το νησί της Κρήτης.

Υπάρχουν πολλά σχέδια που οι κατασκευαστές αυτού του έργου θέλουν να ενσωματώσουν στο project αυτό. Θέλουν να χτίσουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο με ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις που θα προσελκύσουν πελάτες υψηλών προδιαγραφών. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν εξωτερικούς & εσωτερικούς χώρους υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, υψηλών προδιαγραφών κέντρο ευεξίας, πολυτελή καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών κ.α. Σχεδιάζονται πολλές άλλες εγκαταστάσεις για αυτό το τεράστιο έργο.

Εκτός από αυτό το πολυτελές ξενοδοχειακό έργο υψηλών προδιαγραφών, ο Βασίλης Μηλιώνης υλοποιεί ένα επιπλέον δυναμικό και υψηλών προδιαγραφών project με 127 πολυτελή διαμέρισματα διακοπών. Αυτό το έργο περιλαμβάνει 90 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και 37 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων. Θα υπάρχουν επίσης πολλές εγκαταστάσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ένοικοι, όπως ιδιωτικές πισίνές κ.α. Με τις εγκαταστάσεις που προσφέρουν αυτά τα διαμερίσματα, εκτιμούμε πως θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από ανθρώπους που θα ήθελαν να επενδύσουν σε αυτά.

«Η επένδυση στον τουρισμό πολυτελείας είναι μια στρατηγική κίνηση για την Filia Investments, ειδικά για τις περιοχές Αυγενική και Βενεράτου στην Κρήτη, » ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε. <<Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δώσει νέες προοπτικές στις τοπικές κοινωνίες, είμαστε πολύ υπερήφανοί που υλοποιούμε μια τόσο σημαντική επένδυση στην Κρήτη.>>

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, αυτές οι περιοχές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς όταν μιλάμε για τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το project περιλαμβάνει και την προσέλκυση σημαντικών διεθνών επενδυτών μέσω του προγράμματος «Golden Visa». Το πρόγραμμα «Golden Visa» επιτρέπει σε έναν αλλοδαπό να έχει τη δυνατότητα διαμονής και υπηκοότητας εάν αγοράσει ακίνητα αξίας 250.000 ευρώ ή περισσότερο.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής είναι επίσης πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας Filia Investment, επί του παρόντος πραγματοποιεί επενδύσεις στην αγορά των πολυτελών κατοικιών και του Real Estate, με κύριο έργο την ανάπτυξη 5άστερου ξενοδοχείου και συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών στην Κρήτη.

 

Continue Reading

Business

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Βασίλης Μηλιώνης μιλά για τις καλύτερες επενδύσεις σε ακίνητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς και το δυναμικό της αγοράς ακινήτων

Υπάρχουν λόγοι που δείχνουν πως παρά την οικονομική & υγειονομική κρίση η ευρωπαϊκή αγορά ακινήτων μπορεί να αναπτύξει σημαντική δυναμική, αρκετοί διεθνείς επενδυτές βλέπουν περιθώρια αύξησης των επενδύσεων σε πολυτελή συγκροτήματα.

Αυτή η θετική προοπτική έχει αρχίσει να φαίνεται τα τελευταία χρόνια.

Οι μεγάλες πόλεις γίνονται πολύ ελκυστικές για τους επενδυτές όσον αφορά την αγορά ακινήτων.

Ωστόσο, πόσο ελκυστική είναι η αγορά στη Νοτιοανατολική Ευρώπη;

Οι επενδύσεις σε αυτό το μέρος του κόσμου υπόσχονται καλές αποδόσεις για αυτούς που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα στις χώρες αυτές.

Σύμφωνα με τον Έλληνα επιχειρηματία Βασίλη Μηλιώνη, οι επενδυτές δεν πρέπει να εφησυχάζουν, πρέπει να είναι προσεκτικοί και προνοητικοί όταν πρόκειται να επενδύσουν τα χρήματά τους σε ακίνητα.

Ο Βασίλης Μηλιώνης προτείνει έναν πιθανό κερδοφόρο επενδυτικό τομέα σε ακίνητα. «Οι επενδυτές πρέπει να είναι δημιουργικοί για να βρουν την ευκαιρία. Ορισμένοι άλλοι τομείς ακινήτων είναι επίσης κερδοφόροι για επενδύσεις. Μπορούν να αρχίσουν να σκέφτονται για παράδειγμα να επενδύσουν τα χρήματά τους στα Smart Houses. “

ο Βασίλης Μηλιώνης πιστεύει ότι κάθε επενδυτής θα πρέπει να μπορεί να βλέπει και να εκμεταλλεύεται ευκαιρίες όταν αυτές προκύπτουν. Η έξυπνη τεχνολογία ακινήτων γίνεται ένα από τα πράγματα που πιστεύει ότι έχει μεγάλες προοπτικές στην διεθνή αγορά.

Αυτό φυσικά ισχύει και για τα ακίνητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Σκεφτείτε πόσο υπέροχο μπορεί να είναι για μια οικογένεια να ζει σε ένα smart Home, καθώς βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα και ποιοτικότερα. Το σύστημα αυτοματισμού είναι μια πιθανή επένδυση με καλή προοπτική, στη βιομηχανία ακινήτων. << Δήλωσε ο κ. Βασίλης Μηλιώνης>>.

Αυτός ο τομέας ακινήτων εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογίας που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζουν στα σπίτια τους καλύτερα, τα δεδομένα αποκτούν αξία στις μέρες μας και είναι σίγουρο πως αυτός ο τομέας των ακινήτων θα μας απασχολήσει θετικά στο μέλλον, σύμφωνα με τον κο Βασίλη Μηλιώνη.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής ακινήτων. Το τελευταίο του έργο προϋπολογισμού άνω των 16εκ ευρώ είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων καθώς και ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην περιοχή της Κρήτης.

 

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης ανακοινώνει ότι η τεχνολογία ακινήτων γίνεται η επόμενη μεγάλη επένδυση

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί τη μεγάλη ευκαιρία για τις επενδύσεις στην τεχνολογία ακινήτων.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας σημαντικός Έλληνας επενδυτής ακίνητων, τοποθετείται ως προς την κερδοφορία επενδυτικών πλάνων στην τεχνολογία των ακινήτων. Η επένδυση σε ακίνητα περιλαμβάνει διάφορους τομείς. Οι επενδυτές έχουν την ευκαιρία να επενδύσουν τα χρήματά τους όχι μόνο στο κτίριο αλλά και σε επιμέρους τομείς που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των ακινήτων. Αυτή η στρατηγική δίνει την δυνατότητα περιορισμού των απωλειών σε ενδεχόμενη κρίση. Σύμφωνα λοιπόν με την άποψη του κυρίου Μηλιώνη, «Οι επενδυτές πρέπει να είναι δημιουργικοί και να μην φοβούνται να δοκιμάζουν νέες επιλογές που θα τους οδηγήσουν στο να βρουν την ευκαιρία που ψάχνουν. Μπορούν για παράδειγμα να αρχίσουν να σκέφτονται να επενδύσουν χρήματά στο κλάδο της τεχνολογίας ακινήτων. ” Η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο σε όλους τους τύπους βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένης και της βιομηχανίας ακινήτων. Η τεχνολογία αυξάνει την καινοτομία, την ασφάλεια  οπότε αυξάνει τις πωλήσεις. Η ιδέα γύρω από την ανάπτυξη της τεχνολογίας των ακινήτων εστιάζει στους μηχανισμούς αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που ζουν σε αυτά τα ακίνητα.

Ο Βασίλης Μηλιωνής εξήγησε: «Σκεφτόμαστε ‘’έξυπνα’’ , θα είναι υπέροχο αν μια οικογένεια ζει σε ένα έξυπνο σπίτι. Είναι μια πιθανή επένδυση σε ακίνητα, καθώς βοηθά σημαντικά τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερα άλλα και επηρεάζει θετικά το περιβάλλον . Τα συστήματα αυτοματισμού έχουν μια καλή προοπτική ως προς την βιομηχανίας ακινήτων. ”  Τα κέντρα δεδομένων είναι επίσης μια άλλη μεγάλη επένδυση στη χρήση της τεχνολογίας στη βιομηχανία των ακινήτων. Σήμερα, τα δεδομένα είναι ένα νέο νόμισμα. Όσο περισσότερα δεδομένα έχουμε στην κατοχή μας , τόσο πιο δυνατοί είναι πιθανόν να γίνουμε ως επενδυτές. Τα δεδομένα είναι πολύτιμα γιατί μπορούν να συνδέσουν αποτελεσματικά πωλητές και αγοραστές. Μπορούν επίσης να αναλύσουν τις τάσεις των αγοραστών και να δημιουργήσουν ένα ακίνητο πάνω στις ανάγκες τους.

Επίσης μια σημαντική βελτίωση σε ότι αφορά την ασφάλεια και λειτουργεία των κέντρων δεδομένων είναι τα συστήματα Cloud. Το κέντρο δεδομένων που βασίζεται στο Cloud παρέχει στους επενδυτές πιο σημαντικά δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη της αγοράς ακινήτων. Ο Βασίλης Μηλιώνης περιέγραψε: «Το κέντρο δεδομένων που βασίζεται στο cloud είναι μια συναρπαστική καινοτομία και λειτουργεί επίσης στον κλάδο των ακινήτων. Βοηθά τους επενδυτές να αναλύσουν και να πάρουν μια πολύτιμη πρόβλεψη για την ανάπτυξη ακινήτων στο μέλλον. Ως αποτέλεσμα, μπορούν να είναι έτοιμοι να λάβουν περαιτέρω επενδυτικές αποφάσεις και να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη. Η ανάλυση της παγκόσμιας τάσης στον τομέα των ακινήτων είναι πολύ πιο εύκολη με δεδομένα που βασίζονται σε τεχνολογίες cloud.

Ο Βασίλης Μηλιώνης εκτιμά ότι οι επενδύσεις σε ακίνητα είναι πιο εκτεταμένες τώρα, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε αυτόν τον κλάδο. Οι επενδυτές θα έχουν μια ποικιλία μέσων για επενδύσεις που είναι πιο ενδιαφέροντα για αυτούς. Όσο πιο ενδιαφέρον είναι το επενδυτικό μέσο, ​​οι επενδυτές μπορούν να κάνουν περισσότερα και να αποκομίσουν μεγαλύτερα οφέλη απ’ αυτό.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής ακινήτων.

Η εταιρία του Filia Investments LTD διαχειρίζεται μια σειρά από μεγάλα έργα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης ανακοινώνει τα πιο πρόσφατα έργα του στους τομείς του τουρισμού πολυτελείας

Ο Βασίλης Μηλιώνης ανακοινώνει τα τελευταία έργα της εταιρείας του. Τα έργα επικεντρώνονται σε τομείς του τουρισμού πολυτελείας.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας δυναμικός Έλληνας επενδυτής ακινήτων ανακοινώνει τα τελευταία του έργα που είναι γνωστά ως το πρόγραμμα Golden Visa. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επένδυση πολυτελών ακινήτων, ειδικά στην ανάπτυξη ξενοδοχείων και διαμερισμάτων 5 αστέρων. Το πρόγραμμα Golden Visa είναι μια κερδοφόρα επένδυση, καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν συχνά σε όλο τον κόσμο. Χρειάζονται ένα άνετο μέρος για να μείνουν. Το ξενοδοχείο και το διαμέρισμα γίνονται δύο δημοφιλή μέρη για να φιλοξενηθούν οι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ή του ταξιδιού τους. Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, «η Filia Investments LTD εργάζεται σε διάφορα έργα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ξενοδοχείων και διαμερισμάτων 5 αστέρων. Πιστεύουμε ότι τα έργα αυτά αποτελούν σημαντική επένδυση κίνηση. Τώρα, εργαζόμαστε στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. ” Ένα ικανοποιητικό ποσοστό ταξιδιωτών αναζητούν το κάτι παραπάνω στην διαμονής τους σε σχέση με τα συνηθισμένα διαμερίσματα ή ξενοδοχεία στην περιοχή που επισκέπτονται, έτσι ένα πολυτελές ξενοδοχείο ή διαμέρισμα που καλύπτει τις ανάγκες αυτές έχει μια πιθανός καλύτερη προοπτική να κερδίσει το ενδιαφέρον των πελατών που θέλουν να βρουν ένα άνετο μέρος διαμονής. Πρέπει να μείνουν σε έναν χώρο που καλύπτει τις απαιτήσεις τους, ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Ένα από τα έργα που τρέχει η εταιρία του σχετίζεται με την ανάπτυξη ενός πολυτελούς ξενοδοχείου εξυπηρέτησης μίας διαμονής. Αυτό το έργο προσπαθεί να καλύψει ό, τι χρειάζονται οι ταξιδιώτες εξερευνώντας την Ελλάδα. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο θα διαθέτει τραπεζαρία, καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις, κήπους και πολλά άλλα. Ο Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε: «Ένα μέρος που σας παρέχει τις ανέσεις του σπιτιού σας και παραπάνω απ αυτές, είναι μια καλή ευκαιρία για ‘όποιον θα ήθελε να επενδύσει σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο σε ένα από τους ομορφότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ως Filia Investment εστιάζουμε σε αυτόν τον τομέα και χτίζουμε ένα ακίνητο πολυτελών διακοπών αποτελούμενο απο 127 κατοικίες.

Οι πελάτες μας θα  μπορούν να επιλέξουν να διαμείνουν σε ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο ή δύο υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ιδιωτική πισίνα καθώς και πολλές άλλες ανέσεις. ” Η Filia Investments LTD έχει επίσης άλλα δύο μεγάλα έργα που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία και αφορούν την αξιοποίηση πάνω από 10 στρέμματα γης.

Η εταιρεία έχει επιχειρηματική συνεργασία με την Ethniki Pangea και την Dimand  κατασκευές η οποία διαχειρίζεται επίσης ένα τουριστικό χωριό στον Άγιο Νικόλαο και την Ελούντα.

Ένας από τους παράγοντες επιτυχίας είναι η επένδυση σε δημοφιλείς εγχώριους προορισμούς.

Ο κύριος Βασίλης Μηλιώνης επιλέγει την Κρήτη γιατί έχει μοναδικά εδάφη, όμορφες παραλίες και υπέροχα βουνά. Μαζί με την παρουσία πολυτελών χώρων διαμονής, οι ταξιδιώτες που θα  έρθουν στην περιοχή θα μπορούν να βιώσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

«Η επένδυση στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας είναι το νέο μας project. Το επενδυτικό μας έργο στην περιοχή της Κρήτης ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια ευρώ για την εταιρεία μας. “

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας  Filia Investment LTD. Το βασικό έργο της εταιρείας είναι η επένδυση σε τομείς του τουρισμού πολυτελείας.

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης μιλά για τους καλύτερους τομείς ακίνητης περιουσίας και επενδύσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας που επικεντρώνεται σε εταιρείες επενδύσεων και real estate, εξηγεί τους λόγους που η αγορά ακινήτων μπορεί να είναι μία επιτυχημένη επένδυση. Η επένδυση σε ακίνητα και γη μπορεί να είναι ένα από τα δυνατά ‘’χαρτιά’’ ενός χαρτοφυλακίου αφού η τιμή τους αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Η επιλογή της καλύτερης κατηγορίας είναι επίσης ένα σημαντικό ζήτημα ενώ επενδύουμε χρήματα σε ακίνητα ή εκτάσεις γης. Τα διαμερίσματα και τα πολυτελή ξενοδοχεία είναι δύο κύριες κερδοφόρες κατηγορίες επενδύσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια κυρίως λόγο της αυξανόμενης τουριστικής κίνησης που αναμένετε από χώρες της ΒΔ Ευρώπης, Ρωσίας, Ασία & Αμερικής.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Μια επένδυση που δίνει την δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να νιώσουν κυριολεκτικά σαν το σπίτι τους μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα.

Ξενοδοχείο 5 αστέρων, τουριστικά ακίνητα και διαμερίσματα διακοπών είναι τρία πιθανά επενδυτικά έργα όπου οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν να πληρώνουν περισσότερα χρήματα αρκεί να λαμβάνουν πολυτελή και προσωποποιημένες υπηρεσίες σε εγκαταστάσεις που τους κάνουν να νιώθουν άνεση, φιλόξενα και γιατί όχι να απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα τους .

Το να ανακαλύψεις την ανάγκη που χρειάζονται οι άνθρωποι όταν βρίσκουν ένα ακίνητο ή ένα μέρος διαμονής είναι βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη μιας πολύτιμης επένδυσης.

Όσο πιο ολοκληρωμένη και ενδιαφέρουσα η προσφορά που θα δούνε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε στο να προσελκύσουμε ανθρώπους που θα νοικιάσουν ή θα αγοράσουν ένα ακίνητο ή μια έκταση.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε: «Σκεφτείτε τι θέλουν οι άνθρωποι όταν πρέπει να κάνουν κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο. Συχνά θέλουν έναν χώρο με παροχές all inclusive με πλήρεις εγκαταστάσεις όπου μπορούν να κάνουν άσκηση, να απολαύσουν το όμορφο τοπίο, πρόσβαση στο Διαδίκτυο, να δοκιμάσουν νόστιμα τοπικά εδέσματα και πολλά άλλα.

Γι ‘αυτό το real estate είναι ένας μεγάλος τομέας για επενδύσεις με πολλά ρίσκα αλλά και πολλές προοπτικές “

Είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία της συνεργασίας για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης επένδυσης ειδικά στον τομέα του Real Estate. Η συνεργασία είναι επίσης μια μακροπρόθεσμη επένδυση και έτσι θα πρέπει να την βλέπουμε.

Η συνεργασία έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, ειδικά όταν οι συν επενδυτές συνεργάζονται σε μεγάλα έργα.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Δεν μπορούμε να δουλέψουμε μόνοι μας. χρειάζεστε τους καλύτερους συνεργάτες επενδύσεων για να υλοποιήσετε το όραμα σας. Αυτός είναι ένας άλλος βασικός παράγοντας προκειμένου να είσαι επιτυχημένος επενδυτής.

Οι καλύτεροι επενδυτικοί εταίροι σημαίνει ότι μοιράζονται κοινά οράματα, κοινούς στόχους και αποστολές στη βιομηχανία ακινήτων. “

Ο Κος Βασίλης Μηλιώνης και η εταιρία του γνωστή ως το Filia Estate συνεργάζεται με την Εθνική Παγγέα και είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν δύο μεγάλα τουριστικά project.

Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με μεγάλο ρωσικό όμιλο επενδύσεων για την ανάπτυξη ενός τουριστικού χωριού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και την Ελούντα. Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες καθώς και μια πληθώρα εμπειριών και δεξιοτήτων που οδηγούν κάποιον στο να είναι επιτυχημένος επενδυτής ακινήτων.

Συνεχίστε να αναβαθμίζετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας σχετικά με τις επενδύσεις σε ακίνητα και βιομηχανία. “

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής. Η εταιρεία του γνωστή ως Filia Investments LTD εστιάζει στις επενδύσεις ακίνητων. Τα έργα περιλαμβάνουν ξενοδοχεία 5 αστέρων, διαμερίσματα διακοπών, πολυτελή τουριστικά καταλύματα και πολλά άλλα.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING