Connect with us

Business

Οι Πατσαβουρόπιτες Ροδούλα στα Supermarket και Hypermarket Schnucks στην Αμερική!

Η εταιρία Ροδούλα με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των προϊόντων ζύμης και γλυκών και ηγέτης στο χώρο του food service πλέον έχει μπει δυναμικά και στο supermarket στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι πατσαβουρόπιτες και τα τρίγωνα πιτάκια που έχουν τρελάνει μικρούς και μεγάλους είναι τα προϊόντα που μας εκπροσωπούν σε αυτό το ταξίδι της γεύσης στην Αμερικάνικη αλυσίδα Schnucks.  Η Schnucks διαθέτει 107 υπεραγορές με τζίρο που ξεπερνάει 2.7 δις δολάρια και με πάνω από 14.000 εργαζομένους. Είναι τεράστια η επιτυχία της Ροδούλα να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός κολοσσού τοποθετώντας στα ράφια τους 4 παραδοσιακές αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.

Οι χειροποίητες Πατσαβουρόπιτες της Ροδούλα που είναι φτιαγμένες από παραδοσιακές συνταγές, έχουν καινοτομία στην παρασκευή του φύλλου, η συσκευασία μπαίνει στο φούρνο και δεν λερώνει, είναι ιδανική λύση για αυτούς που είναι δραστήριοι και τους αρέσει το ποιοτικό ελληνικό φαγητό. Συμπληρώνοντας οι Πατσαβουρόπιτες είναι βραβευμένες από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, ως προϊόντα ανώτερης γεύσης και ποιότητας.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Business

Johan Cruijff ArenA: το στάδιο που αγαπάει το περιβάλλον!

Στα τέλη Ιουνίου 2018 το στάδιο Johan Cruijff ArenA έβαλε σε λειτουργία το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό σύστημα αποθήκευσης ενέργειας που έχει αναπτυχθεί ποτέ για ένα εμπορικό κτίριο!

Για να τεθεί σε λειτουργία αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν παλαιές και νέες μπαταρίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Πριν λίγες ημέρες το Johan Cruijff Arena στο  Άμστερνταμ βραβεύθηκε  για το πρόγραμμα αειφόρου ενέργειας, με το βραβείο Eco  του T3, για το 2018, κατακτώντας δικαιωματικά το στάδιο που αγαπάει περισσότερα από κάθε άλλο στον κόσμο το περιβάλλον, αποδεικνύοντάς το στην πράξη.

Συνδυάζοντας τα ενεργειακό ισοδύναμο  148 μπαταριών Nissan Leaf και 4.200 ηλιακών συλλεκτών και μονάδων μετατροπής ενέργειας της Eaton, αυτό το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας δεν χτίζει μόνο ένα πιο βιώσιμο ενεργειακό σύστημα, αλλά δημιουργεί και μια κυκλική οικονομία για τις μπαταρίες των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Το σύστημα αποθήκευσης με ισχύ 3MW και 2.8ΜWh χωρητικότητα μπορεί να τροφοδοτήσει αρκετές χιλιάδες νοικοκυριά.

Η ενέργεια που παράγεται από τους 4.200 ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή του ArenA, μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο. Το συγκεκριμένο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας θα παρέχει εφεδρική ισχύ, μειώνοντας τη χρήση των γεννητριών ντίζελ και θα προσφέρει “ανακούφιση” στο ενεργειακό δίκτυο, εξομαλύνοντας την απαιτούμενη ζήτηση, κατά τη διάρκεια των συναυλιών και όχι μόνο.

«Χάρη σε αυτό το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας, το στάδιο θα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τη δική του βιώσιμη ενέργεια πιο έξυπνα και, όπως η Amsterdam Energy ArenA BV, να μπορεί να εκμεταλλευτεί τη διαθέσιμη χωρητικότητα  των μπαταριών», δήλωσε ο Henk van Raan, του Johan Cruijff ArenA. «Το ArenA είναι εξασφαλισμένο με μια σημαντική ποσότητα ενέργειας, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας διακοπής. Ως αποτέλεσμα, το στάδιο θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός σταθερού ενεργειακού δικτύου στην Ολλανδία. Το Johan Cruijff ArenA είναι ένα από τα πιο βιώσιμα στάδια στον κόσμο και πρωτοπορεί στην εισαγωγή έξυπνων καινοτομιών, όπως αυτό το μοναδικό σύστημα αποθήκευσης ενέργειας. »

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποτελούμε μέρος του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού συστήματος αποθήκευσης ενέργειας που έχει αναπτυχθεί ποτέ για ένα εμπορικό κτίριο. Χάρη στο Arena Johan Cruijff μπορούμε να αποδείξουμε σήμερα ότι η επαναχρησιμοποίηση των μπαταριών των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan,  μπορεί να συμβάλλει ώστε να γίνει όλο το ενεργειακό σύστημα πιο αποτελεσματικό και βιώσιμο. Βάζουμε το ηλεκτρικό μας οικοσύστημα στο επίκεντρο ενός βιώσιμου μέλλοντος, μεταμορφώνουμε τον τρόπο με τον οποίο οδηγούμε, αλλά και μεταμορφώνουμε τον τρόπο που ζούμε”, λέει ο Francisco Carranza, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan Energy.

Το μοναδικό αυτό έργο και σε καινοτομία αλλά και σε αποτελεσματικότητα, το οποίο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των Nissan, Eaton, BAM, The Mobility House και του Johan Cruijff ArenA, με την υποστήριξη των Amsterdam Climate and Energy Fund (AKEF) και Interreg.

Το  Johan Cruijff ArenA φιλοξενεί  πάνω από δύο εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια πολλαπλών χρήσεων, σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του AFC Ajax και της Εθνικής Ολλανδίας, ενώ χρησιμοποιείται και για τη διεξαγωγή συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων.

Continue Reading

Business

Συμμαχία Κομισιόν – Μπιλ Γκέιτς για επενδύσεις στην καθαρή ενέργεια!

Καθώς ο πλανήτης μας βρίσκεται ολοένα περισσότερο αντιμέτωπος με τις απρόβλεπτες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και της εξάντλησης των πόρων, απαιτείται επειγόντως η ανάληψη δράσης για να προσαρμοστεί σε ένα πιο βιώσιμο μοντέλο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ομάδα «Breakthrough Energy» υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας για τη δημιουργία του «Breakthrough Energy Europe (BEE)» («Ευρώπη της Ρηξικέλευθης Ενέργειας») – ενός κοινού επενδυτικού ταμείου που σκοπό θα έχει να βοηθά καινοτόμες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις να αναπτύσσουν και να φέρνουν στην αγορά καινοτόμες τεχνολογίες καθαρής ενέργειας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε σχετικά: «Η Ευρώπη πρέπει να συνεχίσει να έχει ηγετικό ρόλο στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, τόσο στο έδαφός της όσο και σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Πρέπει να προωθήσουμε τον εκσυγχρονισμό της ευρωπαϊκής οικονομίας και βιομηχανίας για να επιτύχουμε τους φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί για την προστασία του πλανήτη μας. Η συνένωση των δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων σε νέες, καινοτόμες τεχνολογίες καθαρής ενέργειας είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να βρεθούν μακροπρόθεσμες λύσεις για την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Για να εξασφαλίσει την ευημερία όλων των πολιτών της στο μέλλον, η Ευρώπη πρέπει να μεριμνήσει για την προστασία του κλίματος και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος».

Ο Μπιλ Γκέιτς, πρόεδρος της ομάδας «Breakthrough Energy Ventures», από την πλευρά του είπε τα εξής: «Χρειαζόμαστε νέες τεχνολογίες για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Ο ηγετικός ρόλος της Ευρώπης έχει αποδειχθεί πολύτιμος μέσα από τις εντυπωσιακές επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη. Οι επιστήμονες και οι επιχειρηματίες που αναπτύσσουν καινοτομίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής χρειάζονται κεφάλαια για να μπορέσουν να δημιουργήσουν εταιρείες που θα φέρουν τις καινοτομίες αυτές στην παγκόσμια αγορά. Το «Breakthrough Energy Europe» σκοπό έχει την εξασφάλιση αυτών των κεφαλαίων».

Το ΒΕΕ συνδέει τους δημόσιους πόρους με μακροπρόθεσμα κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου, έτσι ώστε η έρευνα και η καινοτομία για καθαρή ενέργεια να μπορούν να φτάνουν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην αγορά. Με κεφάλαια ύψους 100 εκατ. ευρώ, το επενδυτικό ταμείο θα εστιάζει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την προώθηση της ενεργειακής απόδοσης στους τομείς της ηλεκτροπαραγωγής, των μεταφορών, της γεωργίας, της μεταποιητικής βιομηχανίας και των κτιρίων. Πρόκειται για ένα πιλοτικό σχέδιο που θα μπορεί να χρησιμεύσει ως πρότυπο για παρόμοιες πρωτοβουλίες και σε άλλους τομείς.

Το «Breakthrough Energy Europe» αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2019.

Continue Reading

Business

Ροδούλα: τα ωραιότερα σιροπιαστά ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο!

Αγαπημένες γεύσεις, αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά!

Η ΡΟΔΟΥΛΑ δημιουργεί χειροποίητα καταϊφάκια, σαραγλάκια, μπακλαβαδάκια,μικρά γιαννιώτικα!

Και φυσικά γαλακτομπούρεκο, γαλακτομπούρεκο καταϊφι, κουρκουμπίνια, κλασικό μπακλαβά!

Γίνονται ανάρπαστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πάρα πολλές χώρες, γιατί φτιάχνονται από ανθρώπους που ξέρουν και βάζουν σε κάθε ταψάκι πολύ αγάπη και μεράκι!

Κανταΐφι

Το κανταϊφι πρόκειται για ένα γλυκό ταψιού, το οποίο έχει τις ρίζες του στα βάθη της Μικράς Ασίας και φτιάχνεται με μια ειδική ζύμη, ινώδους μορφής. Αναφέρεται επίσης ως «καταΐφι» και συνήθως περιέχει φιστίκι και μέλι που του προσδίδουν τραγανή και ιδιαίτερα γλυκιά γεύση.

Μπακλαβάς

Φτιάχνεται με λεπτά φύλλα ζύμης που στρώνονται  σε ταψί και γέμιση ξηρών καρπών, με πιο συνηθισμένα τα  αμύγδαλα, τα καρύδια και το φιστίκι. Ο μπακλαβάς τα τελευταία χρόνια γίνεται και με σοκολάτα, εκδοχή που προτιμάει πολύ κόσμος! Ο καλός μπακλαβάς ξεχωρίζει για τη βουτυράτη γεύση του και για το σιρόπι του που πρέπει να είναι τόσο, όσο…

Σαραγλί 

Φύλλο κρούστας Βηρυτού, καρυδόψιχα, φρέσκο βούτυρο αγελάδας και υπέροχο φυστίκι Αιγίνης ή καρύδια. Αυτό είναι το σαραγλί, ο τυλιχτός μπακλαβάς όπως λέγεται αλλιώς!

Γαλακτομπούρεκο

Πλούσιο σε κρέμα με τραγανό φύλλο και σιρόπι. Συναντάται σε ταψί με πάνω κάτω φύλλο ή και σε ρολό. Το όνομά του προκύπτει από την ελληνική λέξη γάλα και την τουρκική bourek που σημαίνει πίτα.

Η ΡΟΔΟΥΛΑ δημιουργώντας τις αυθεντικές συνταγές έχει καταφέρει να απογειώσει τις σιροπιαστές γεύσεις και να τις προτιμούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Κάθε μπουκιά και μια γλυκιά «βουτιά» στην απόλαυση!

Κάντε κλικ στο www.rodoula.gr!

Continue Reading

Business

Ντι Κάπριο: «Ηλιακή ενέργεια και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου»

Ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του κόσμου, ο βραβευμένος με Οσκαρ και ίσως ο πιο γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες καλλιτέχνης, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «ξαναχτύπησε» χρησιμοποιώντας τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντι Κάπριο μοιράστηκε με τα εκατομμύρια φίλων του στο Instagram μια πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία.  Από το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών, η οποία  δείχνει μια οικογένεια Tanzanian Maasai που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα στον θάμνο από το Terraat, την περιοχή Simanjiro της Τανζανίας, να χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια.

«Η οικογένεια Maasai, λίγα χιλιόμετρα στον θάμνο από τηνTerraat, στην περιοχή Simanjiro στην Τανζανία. Δεδομένου ότι το εθνικό δίκτυο δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα χωριά, η ηλεκτρική ενέργεια στο «boma» (μικρή καλύβα) παρέχεται από ένα φωτοβολταϊκό πάνελ και το σύστημα Mobisol, το οποίο χρεώνει τρία κινητά τηλέφωνα, δύο ραδιόφωνα και έναν επαναφορτιζόμενο πυρσό. Τα τηλέφωνα επιτρέπουν στην οικογένεια να παραμείνει σε επαφή καθώς αναζητούν θέσεις για να βόσκουν τα βοοειδή τους.

Παγκοσμίως, σχεδόν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια. Τα συστήματα ηλιακής ενέργειας εκτός δικτύου, όπως αυτό, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση της ζωής, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που προκαλούν την αλλαγή του κλίματος. Στο # Political Forum υψηλού επιπέδου #HLPF αυτή την εβδομάδα, οι χώρες θα εξετάσουν την πρόοδο στην πρόσβαση στην αειφόρο ενέργεια, μεταξύ άλλων» τόνισε ο 43χρονος ηθοποιός.

Ο Leonardo Di Caprio μέσω του Ιδρύματός του επιχορήγησε τον τελευταίο χρόνο με 20 εκατομμύρια δολάρια περισσότερους από 100 οργανισμούς που αναπτύσσουν περιβαλλοντικές δράσεις.

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι πολιτικοί σε κάθε έθνος στη Γη είναι το εξής: έχουμε την τεχνολογία να καλύψουμε το 100% των ενεργειακών μας αναγκών χρησιμοποιώντας καθαρές, ανανεώσιμες και οικονομικά αποδοτικές πηγές που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή» είπε και πρόσθεσε: «Αυτό που λείπει σε ορισμένες χώρες είναι οι κυβερνητικές πολιτικές που θα θέσουν τολμηρούς στόχους και περισσότερες πρωτοβουλίες από τον ιδιωτικό τομέα, ώστε να προσελκύσουν αυτήν την τεράστια ευκαιρία, να γίνουν οι κινητήριοι μοχλοί της καινοτομίας, να επενδύσουν σε αυτές τις καθαρές θέσεις εργασίας και να κατανοήσουν την οικονομική δυναμική τους για το μέλλον».

Μακάρι κι άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Continue Reading

Business

Σεμινάρια για επαγγελματίες από την εταιρεία ΡΟΔΟΥΛΑ

Όταν κάποιος παρακολουθεί ένα σεμινάριο εκτός από το προφανές που κερδίζει που είναι η εμβάθυνση στο αντικείμενό του, υπάρχουν πολλά ακόμα σημαντικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει.

Τα σεμινάρια, προσφέρουν γρήγορη συμπυκνωμένη γνώση και επιμόρφωση, που δεν μπορείς να την αποκτήσεις από αλλού ή αν την λαμβάνεις, την λαμβάνεις από φορείς μακροχρόνιας εκπαίδευσης, που απαιτούν όμως πολύ χρόνο και χρήμα.

Η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ είναι ανθρωποκεντρική και η ραγδαία ανάπτυξη της προέρχεται από τους ανθρώπους της.

Μέρος λοιπόν της φιλοσοφίας και της εταιρικής κουλτούρας είναι η διαρκής εκπαίδευση των ανθρώπων της και η υιοθέτηση των σύγχρονων εμπορικών πρακτικών, οι οποίες φέρουν στην εταιρία νέες ιδέες.

Τα σεμινάρια όμως δεν σταματάνε στην εκπαίδευση των στελεχών της, είναι πλέον μέρος της προϊοντικής κουλτούρας. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει δημιουργηθεί το Τμήμα Διαχείρισης οπού δίνει customized λύσεις μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα στους συνεργάτες της με σκοπό να μπορούν να παρέχουν ένα καλύτερο τελικό προϊόν.

Η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ διαθέτει στο δυναμικό της δυο αξιόλογους chef εκπαιδευμένους όχι μόνο στο κομμάτι του προϊόντος και της σωστής διαχείρισης αλλά και στο πως να δημιουργηθεί ένα επιτυχημένο concept από το στήσιμο του μαγαζιού μέχρι το food cost.

Αυτό δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες μας να κερδίσουν μέσα από την πολύτιμη εμπειρία των Chef μας, που έχουν μεταφέρει την τεχνογνωσία τους σε περισσότερα από 2000 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η διαδικασία των σεμιναρίων ενισχύει εντέλει άμεσα ή έμμεσα την επαγγελματική σας ενασχόληση εφόσον είστε επαγγελματίες / επιχειρηματίες.  Και μεταφράζεται σε κέρδος τόσο βραχυπρόθεσμα αλλά και σε βάθος χρόνου, αφού όσα θα μάθετε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να προσελκύσετε με θετικό αποτέλεσμα τους πελάτες σας, τους προμηθευτές σας κ.λπ.

Έχοντας λοιπόν η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ δημιουργήσει customized λύσεις για τους συνεργάτες της, έχει case studiesπου μπορούν να βοηθήσουν όλους όσους προετοιμάζονται για το μέλλον αισιόδοξα και θέλουν ένα καλύτερο τελικό προϊόν και έναν απόλυτα ευχαριστημένο τελικό καταναλωτή.

Νιώστε πιο δυνατός, πιο δημιουργικός, πιο σίγουρος για το αντικείμενό σας! Τονώστε την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας…

Τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν στο κατάστημα σας, αλλά και στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΡΟΔΟΥΛΑ.

 

Continue Reading

Business

Ροδούλα: προϊόντα από την ελληνική μεσογειακή διατροφή!

Τις τελευταίες δεκαετίες, η επιστημονική κοινότητα έχει αναγνωρίσει, μέσα από πληθώρα κλινικών και επιδημιολογικών μελετών, το σημαντικό ρόλο της Μεσογειακής Διατροφής, τόσο στην πρόληψη όσο και στην έκβαση πολύπλοκων ασθενειών, όπως οι καρδιοαγγειακές παθήσεις. Η Μεσογειακή Διατροφή, με τα άφθονα θρεπτικά της συστατικά, τη σωστή αναλογία γευμάτων και το άφθονο ελαιόλαδο δεν σταματά να αποτελεί πηγή κλινικών μελετών παρέμβασης (Intervention studies).

Πρόσφατα αποτελέσματα από την ισπανική μελέτη PREDIMED, εξηγούν την αποτελεσματικότητα της κατανάλωσης Μεσογειακής διατροφής για την πρόληψη του διαβήτη τύπου 2 σε άτομα με υψηλό κίνδυνο καρδιοαγγειακών παθήσεων.

Σε μια άλλη ευρωπαϊκή κλινική μελέτη (EUROLIVE) οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου, βασικού συστατικού της μεσογειακής διατροφής, προωθούν τη δημιουργία αντισωμάτων (OLABS) ενάντια στην οξειδωμένη μορφή της ¨κακής¨ χοληστερόλης.

Η Πυραμίδα της Μεσογειακής Διατροφής περιλαμβάνει 3 επίπεδα ανάλογα με τη συχνότητα κατανάλωσης των συγκεκριμένων τροφίμων. Στη βάση της βρίσκονται τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά και σε σημαντικές ποσότητες, ενώ στην κορυφή είναι όσα πρέπει να καταναλώνονται σπάνια και σε μικρές ποσότητες.

Η εταιρεία ΡΟΔΟΥΛΑ βασίζεται στην ελληνική μεσογειακή διατροφή. 

Χρησιμοποιεί αγνά υλικά από την ελληνική φύση όπως extra παρθένο ελαιόλαδο, γάλα, γιαούρτι, σπανάκι, πράσο, μυρωδικά από την ελληνική φύση.

Τα περισσότερα προϊόντα της είναι χωρίς συντηρητικάχωρίς γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς και χωρίς trans λιπαρά.

H τροφή είναι η βασική πηγή ενέργειας για το ανθρώπινο σώμα, η εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον έχει βάλει γερές βάσεις ώστε να δημιουργήσει προϊόντα καθαρής ετικέτας.

  • Με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διατροφή του
  • Επιλέγουμε τα καλύτερα και τα αγνότερα συστατικά
  • Ζυμώνουμε και προσφέρουμε με αγάπη και φροντίδα

Δες όλα τα προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ κάνοντας κλικ στο www.rodoula.gr

 

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING