Connect with us

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να μην πανικοβάλλονται λόγω της πανδημίας

Η αγορά εργασίας και οι επιχειρήσεις πλήττονται σημαντικά  εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Ο Βασίλης Μηλιώνης  Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής, είναι ένας από του επιχειρηματίες που προβληματίζονται για την κοινωνική και οικονομική σταθερότητα.

Η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει την πανδημία του Κορωνοϊού, η οποία έχει οδηγήσει  πολλούς τομείς των επιχειρήσεων να έρχονται αντιμέτωποι με μια παγκόσμιου κλίμακας ύφεση στην οικονομία, ενδεικτικά η ανάπτυξη από το 2.9% που ήταν το προηγούμενο έτος σήμερα έχει πέσει στο 2.4%.και έχει και συνέχεια.

Η μετάδοση του Κορωνοϊού (covid-19) που εκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο έχει οδηγήσει πολλές χώρες στην παροχή κινήτρων με σκοπό την τόνωση της οικονομίας.

Ο Κορωνοϊός έχει δημιουργήσει σε πολλές εταιρίες ανά τον κόσμο δυσκολίες στην προώθηση των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων .Αυτό συμβαίνει καθώς η παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού παραμένει στάσιμη από τη στιγμή που πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει την  πρόσβαση σε ανθρώπινο δυναμικό.

Σύμφωνα με το κ. Βασίλη Μηλιώνη παρόλο που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μια επιβράδυνση στη ανάπτυξη της οικονομίας ,ενθαρρύνει το κόσμο να παραμένει αισιόδοξος, καθώς το οικονομικό αυτό πλήγμα θα υποστηριχθεί με κατάλληλες ενεργείς από μέρους των κυβερνήσεων. “Δεν είναι δυνατό να σταματήσουμε τις εργασίες μας ,η οικονομία της χωράς βασίζεται επίσης στην σταθερότητα του τομέα της παραγωγής και των επενδύσεων, είναι αναγκαίο να υποστηρίζουμε απολυτά την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και να ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις καταστάσεις που εκτυλίσσονται γύρω μας αυτή την περίοδο.”

Οι κλάδοι των properties και τουρισμού αποτελούν δυο βασικούς πυλώνες με τους οποίους ασχολείται ο κ. Βασίλης Μηλιώνης .Οι τομείς αυτοί επηρεάζονται την περίοδο αυτή σημαντικά από την επιδημία. Η άποψη του κ. Μηλιώνη είναι η ακόλουθη. “Μια επιχείρηση δεν πρέπει μα αποσκοπεί αποκλειστικά στο κέρδος ,αλλά οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας .Με τον τρόπο αυτό, η συμβολή μας ως ικανοί επιχειρηματίες είναι δυνατό να ενισχύσει την οικονομία της χώρας ανεξάρτητα από τη μείωση των επενδύσεων και την τωρινή επιβράδυνση της οικονομίας ,αδιαμφισβήτητα στηρίζουμε σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο την χώρα. “

Αυτή τη στιγμή ,το ενδιαφέρον για αγοραπωλησία μετοχών έχει μειωθεί εξαιτίας του γενικότερου κλίματος οι τιμές των μετοχών την περίοδο αυτή είναι σχετικά χαμηλές και είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιους να αγοράσουν το προϊόν της επιλογής τους. Ως έμπειρος επιχειρηματίας ο Βασίλης Μηλιώνης συμβουλεύει τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται αγοράζοντας και πουλώντας μετοχές .Η πολιτική της κυβέρνησης και ο Κορωναίος έχουν δημιουργήσει διακυμάνσεις στην αγορά .Για το λόγο αυτό ο κ. Μηλιώνης προτείνει να αναμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να προβούν σε κάποια ενέργεια..

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας με εξειδίκευσή σε επενδύσεις στο τουρισμό και στον τομέα του real estate .Συμβουλεύει τον κόσμο να προσεγγίζει σοφά τα ζητήματα που αφορούν την αγορά στις μέρες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ότι οι μετοχές ακινήτων εξακολουθούν να αναζητούν τη δυναμική τους, κατά τη διάρκεια της επιδημίας

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ότι η αγορά στον τομέα των ακινήτων ανακάμπτει κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Οι επενδυτές όμως πρέπει να είναι πιο δημιουργικοί για να επιβιώσουν.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας επαγγελματίας επενδυτής ακινήτων από την Ελλάδα δηλώνει ότι οι μετοχές ακινήτων ανακάμπτουν. Ο κύριος λόγος για αυτή την κατάσταση είναι λόγω της ανάκαμψης από το COVID. Οι επενδυτές βλέπουν μια μακροπρόθεσμη οικονομική προοπτική λόγω της ανάκαμψης αυτής.

Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σκέφτονται να έχουν καινούργιο σπίτι για την αγαπημένη τους οικογένεια. Ο Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε: «Η επιδημία πλήττει σημαντικά όλους τους τομείς. Αργά αλλά σίγουρα μπορούμε να χειριστούμε την κατάσταση. Προτρέπει τους ανθρώπους να βγουν έξω ή να αναζητήσουν κάτι που χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένου ενός σπιτιού που είναι προς πώληση. Μπορούν να βρουν τις πληροφορίες διαδικτυακά πριν συναντηθούν με το γραφείο ακινήτων. Από την άλλη πλευρά, τα γραφεία ακινήτων προσφέρουν ενδιαφέρουσες προσφορές για τους πιθανούς πελάτες τους. Πράγματι, οι πελάτες δεν μπορούν να αρνηθούν την προσφορά. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτούς να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέρος διαμονής σε προσιτή τιμή. “

Η κατάσταση δεν είναι πολύ καλή στη βιομηχανία του τουρισμού και της ιδιοκτησίας, αλλά πηγαίνει όλο και καλύτερα. Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι τα έσοδα των γραφείων ιδιοκτησίας αυξήθηκαν. Μία από τις εταιρείες ακινήτων κερδίζει έως και 28% των εσόδων σε σχέση με πριν. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις νέες επιλογές όπως αυτή της απομακρυσμένης εργασίας. Αυτή η προϋπόθεση αυξάνει τις πωλήσεις έως και 2 εκατομμυρίων αγοραστών, αρκεί οι πωλητές ή οι ενοικιαστές να προσφέρουν μια προσιτή τιμή στους πιθανούς πελάτες τους.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε: «Οι επενδυτές μπορούν επίσης να επενδύσουν τα χρήματά τους στο ακίνητο τώρα. Μπορούν να αγοράσουν ένα δεύτερο ή ένα “μεταχειρισμένο” σπίτι. Και μετά μπορούν να περιμένουν τη σωστή στιγμή για να το πουλήσουν ξανά. Αυτό το απλό τέχνασμα δίνει στους επενδυτές μεγάλα έσοδα.”

Το δύσκολο μέρος της επένδυσης στον τομέα των ακινήτων είναι ο πολύ σκληρός ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός αναγκάζει τα γραφεία ακινήτων να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους με χαμηλό επιτόκιο, αλλά ακόμα με τη χαμηλή προοπτική απόδοσης. Δεν υπάρχει επιλογή για τα γραφεία εκτός από το να το κάνουν για να σώσουν με αυτό τον τρόπο την επιχείρησή τους.

Ευτυχώς, ορισμένες εταιρείες κάνουν κάτι πιο δημιουργικό για να διατηρήσουν την τιμή και να έχουν υψηλότερη προοπτική απόδοσης. Βασίζονται στο ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πωλήσεις κατοικιών αυξάνονται κατά 25%. Αυτό το ποσοστό είναι υψηλότερο από ό, τι την προηγούμενη περίοδο.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί λόγω της κατάστασης. Τα γραφεία ακινήτων πρέπει να βρουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να προσελκύσουν περισσότερους πιθανούς πελάτες που θα έρθουν και θα αγοράσουν ένα σπίτι. Είναι δύσκολο και αποτελεί πρόκληση, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Η αγορά ακινήτων γίνεται πράγματι πιο ασταθής σήμερα. Πρέπει να αναλύσουμε βαθιά πριν αναλάβουμε δράση. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η κίνηση που θα κάνετε θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην επιχείρηση. Αν δεν είναι, αφήστε το και βρείτε άλλες λύσεις. “Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι επενδυτής ακινήτων. Αναπτύσσει μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην κατασκευή πολυτελών ξενοδοχείων, σπιτιών και χωριών. Είναι επίσης επαγγελματίας entrepreneur που διευθύνει πολλές επιχειρήσεις.

 

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί τους λόγους της ανόδου στον τομέα των ακινήτων, μετά την πρώτη περίοδο του Covid-19

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί την άνοδο στο τομέα των ακινήτων, μετά την πρώτη περίοδο του Covid-19.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, επενδυτής ακινήτων από την Ελλάδα, επεξηγεί την κατάσταση της αγοράς ακινήτων κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες, έτσι ώστε οι επενδυτές να αποκτήσουν μια νέα εικόνα για το αν πρέπει να επενδύσουν στον τομέα των ακινήτων ή όχι.
Ο Βασίλης Μηλιώνης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Αντιμετωπίζουμε αβέβαιες συνθήκες εδώ και μερικούς μήνες τώρα. Υπάρχει σημαντικό αντίκτυπο στις επενδύσεις σε ακίνητα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουμε να επενδύουμε στον τομέα των ακινήτων. Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη. Οι πωλήσεις ακινήτων αυξήθηκαν κατά 21% μετά την πρώτη περίοδο του COVID-19. Η τιμή κατοικίας είναι ακόμα υψηλότερη από πριν. “

Ένας από τους λόγους είναι αυτό που ονομάζουμε νέα φυσιολογική κατάσταση, νέα κανονικότητα. Οι άνθρωποι μπορούν να βγουν έξω με ένα αυστηρό πρωτόκολλο. Ταυτόχρονα, τα μεσιτικά γραφεία προσφέρουν ειδικές προσφορές όπως χαμηλά επιτόκια για την αύξηση των πωλήσεων. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα μεσιτικά γραφεία κερδίζουν εισόδημα ακόμη πιο γρήγορα επειδή μπορούν να πουλήσουν πιο ακριβά σπίτια. Τα πρακτορεία μπορούν να πουλήσουν σπίτια στο Σιάτλ, στο Σαν Χοσέ και στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης τονίζει: «Αναπάντεχα, η πώληση ακινήτων γίνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σε μεγάλο εύρος κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να “προσπεράσουν” τα χαμηλά ποσοστά υποθηκών. Οι άνθρωποι πρέπει επίσης να βρουν ένα άνετο μέρος διαβίωσης για την οικογένειά τους. Και αυτό τους οδηγεί να βρουν ένα νέο σπίτι.”

Τα γραφεία ακινήτων θα πρέπει να βρουν ένα αποτελεσματικό και χαμηλού κόστους κόλπο για να συνεχίσουν να λειτουργούν την επιχείρηση. Ένας από τους αποτελεσματικούς και χαμηλού κόστους τρόπους για την αύξηση των πωλήσεων ακινήτων είναι με τη χρήση εικονικών συναλλαγών.

Οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο και να δημοσιεύσουν τις πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητά τους εκεί. Μπορούν να αρχίσουν να το προωθούν και να επιτρέπουν σε άτομα που χρειάζονται νέο σπίτι να το δουν. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος, επειδή τα πρακτορεία και οι πελάτες δεν χρειάζεται να συναντηθούν από κοντά. Συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο μόνο όταν υπάρχει συμφωνία.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε: «Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα μοντέλο τρισδιάστατης καμπάνιας για την προώθηση των ιδιοκτησιών τους. Οι πελάτες έχουν μια νέα εμπειρία εξερευνώντας το κατάλυμα με ψηφιακό τρόπο. Αυτός ο τρόπος αυξάνει τις πωλήσεις, δημιουργώντας παράλληλα ασφάλεια στους επενδυτές.

Πρέπει μόνο να είμαστε πιο δημιουργικοί για να διατηρήσουμε την επιχείρησή μας σε αυτήν την επιδημία. Μερικές φορές, μια νέα κατάσταση μας αναγκάζει να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας. ” Ελπίζει ότι η παγκόσμια κατάσταση βελτιώνεται. Μια καλύτερη κατάσταση θα οδηγήσει με τη σειρά της στη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών, έτσι ώστε οι άνθρωποι να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Ως αποτέλεσμα, θα αρχίσουν να σκέφτονται ότι μπορούν να έχουν ένα άνετο σπίτι για την αγαπημένη τους οικογένεια.Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Ελληνας επιχειρηματίας. Είναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD.  Τα περισσότερα από τα projects που έχει αναλάβει ο Βασίλης Μηλιώνης, είναι στον τομέα των ξενοδοχείων και των διαμερισμάτων. 

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί τους λόγους της παγκόσμιας ύφεσης το 2020

Ο Βασίλης Μηλιώνης προβλέπει ότι η παγκόσμια ύφεση θα είναι γεγονός το 2020. Οι επενδυτές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να διατηρήσουν τα χρήματά τους ασφαλή.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από την Ελλάδα, προβλέπει παγκόσμια ύφεση το 2020. Η ιδέα αυτής της πρόβλεψης είναι να βοηθήσει τους επενδυτές να λάβουν αξιόπιστες πληροφορίες. Οι πληροφορίες σχετικά με την παγκόσμια χρηματοδότηση θα τους οδηγήσουν να πάρουν μια σοφή επενδυτική απόφαση. Μπορούν να αποφασίσουν εάν πρέπει να επενδύσουν ή όχι. Μπορούν επίσης να επιλέξουν τους καλύτερους τομείς για να επενδύσουν εάν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί, “Το 2020 είναι μια δύσκολη χρονιά για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και των επενδυτών. Είναι πολύ κακό, ότι τόσες πολλές επιχειρήσεις θα βρεθούν σε καθεστώς πτώχευσης. Η οικονομία σε ολόκληρο τον κόσμο είναι σε ύφεση. Όλα οφείλονται στην παγκόσμια επιδημία.”

Η παγκόσμια ύφεση είναι πιο κοντά στο να συμβεί από ποτέ λόγω της κακής κατάστασης. Πολλοί υπάλληλοι χάνουν τις δουλειές τους. Ως αποτέλεσμα, δυσκολεύονται να πληρώσουν τα χρέη τους. Με βάση αυτή την κατάσταση, φαίνεται ότι η παγκόσμια ύφεση θα συμβεί το επόμενο έτος. Αυτή η ύφεση πλήττει τομείς φιλοξενίας όπως ξενοδοχεία, βίλες και διαμερίσματα. Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε, “Δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε ότι η οικονομική κατάσταση είναι φέτος άσχημη. Οι ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις από πολλές χώρες υποβαθμίζουν σημαντικά την οικονομία. Οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό προσωρινά. Και αυτό έχει πολύ σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο στην τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας. Εάν κανείς δεν κάνει κρατήσεις στα δωμάτια, δεν θα υπάρξει εισόδημα. “

Η βοήθεια των κεντρικών τραπεζών δίνει μια εξαιρετική λύση στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να συντηρήσουν την επιχείρησή τους, αν και δεν μπορούν να φέρουν την επιχείρηση σε συνθήκες κανονικότητας. Οι κεντρικές τράπεζες έχουν αποδώσει τρισεκατομμύρια δολάρια ρευστότητας ώστε να τροφοδοτηθεί η παγκόσμια οικονομία. Πράγματι, υπάρχει ακόμη μια εναλλακτική λύση για τη μείωση των απωλειών σε αυτήν την παγκόσμια ύφεση.

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε, “Πράγματι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσουμε λόγω της κατάστασης. Πρέπει ακόμη και τώρα να βρούμε μια ευκαιρία σε αυτήν τη δυσκολία. Μία από τις εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να κάνουν οι επενδυτές είναι να απομακρύνουν τα χρήματά τους από τις αγορές. Μπορούν να επενδύσουν σε διαφορετικούς τύπους επενδυτικών μέσων, όπως μέταλλα. Αυτό το απλό τέχνασμα μπορεί να διατηρήσει την αξία του χρήματος. Οι επενδυτές μπορούν να το μεταφέρουν σε μετοχές ή άλλα επενδυτικά μέσα όταν η κατάσταση αρχίσει να βελτιώνεται. “

Ο κ. Μηλιώνης θέλει να πει μέσω της πρόβλεψής του ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι έτοιμοι σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρουν πώς να διατηρήσουν την επένδυσή τους ασφαλή, ειδικά σε συνθήκες κακής οικονομικής κατάστασης. Ως αποτέλεσμα, μπορούν ακόμα να έχουν κέρδη από την επένδυσή τους και να μην χάσουν όλα τους τα χρήματα.


Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη
 
Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Ελληνας επιχειρηματίας. Είναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD.

Είναι επίσης επενδυτής ακινήτων. Επενδύει τα χρήματά του στη Filla Estate Development LTD. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων.

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί γιατί είναι ευκαιρία να επενδύσετε στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της γεωργίας και του πετρελαίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ποιες είναι οι καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσετε στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της γεωργίας και του πετρελαίου.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας και entrepreneur, εξηγεί ποιες είναι οι καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για να δραστηριοποιηθεί κάποιος.

Η επένδυση είναι ένας από τους τρόπους για να διαχειριστείτε και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Υπάρχει αυτή τη στιγμή σημαντική οικονομική ανάπτυξη σε ορισμένες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως η Σερβία, το Μαυροβούνιο και η Αλβανία. Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Σήμερα βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο λόγω της παγκόσμιας επιδημίας. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε τα χρήματά μας. Αρκεί να επιλέξουμε την καλύτερη χώρα και τον ενδεδειγμένο τομέα πριν επενδύσουμε τα χρήματα.

Φαίνεται ότι η επένδυση χρημάτων στους τομείς του λιανικού εμπορίου και της γεωργίας είναι μια καλή επιλογή. Η κατανάλωση αυξάνεται σήμερα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στο σπίτι. Πρέπει να αγοράσουν πρωτογενή προϊόντα ως προμήθειες για την τροφή τους. Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στα έσοδα αυτών των δύο τομέων. “

Οι επενδυτές που αγαπούν τα οχήματα ή την αυτοκινητοβιομηχανία μπορούν επίσης να επενδύσουν τα χρήματά τους σε αυτόν τον τομέα. Φέτος φαίνεται να είναι μια καλή χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία. Τα έσοδα αυξήθηκαν στο 13% σε σχέση με πέρυσι.

Η Σερβία είναι μία από τις χώρες που αισθάνονται θετικό αντίκτυπο στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ορισμένες εταιρείες αυτοκινήτων στη Σερβία παράγουν έως και το 10% των άμεσων ξένων επενδύσεων. Ο Βασίλης Μηλιώνης επεξηγεί: «Οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι γεωργικές βιομηχανίες αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη λόγω του σημαντικού ρόλου που έχουν για την οικονομία των χωρών αυτών. Οι εταιρείες απασχολούν χιλιάδες υπαλλήλους σε διάφορες θέσεις. Οι εταιρείες χρειάζονται επιδέξιους ανθρώπους όπως σχεδιαστές, μηχανικούς, πωλητές κτλ . Η δραστηριότητα αυτή μεγαλώνει την οικονομία της χώρας. “

Οι νεοεισερχόμενες εταιρείες επιλέγουν ακόμη και μεγαλύτερη βιομηχανία να επενδύσουν, όπως αυτή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, των μεταφορών και της παραγωγής καουτσούκ.

Φαίνεται ότι οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης εξακολουθούν να αποτελούν ένα μέρος με προοπτικές για επενδύσεις. Οι τομείς με τα μεγαλύτερες προοπτικές είναι το πετρέλαιο και τα εμπορεύματα, τα ενεργειακά και περιβαλλοντικά συστήματα, οι ανανεώσιμες πηγές και η κινητικότητα. Μία από τις νεοσύστατες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει τη δεύτερη υψηλότερη ανάπτυξη στη χώρα.

Ο Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε, «Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως η Σλοβενία. Είναι ενδιαφέρον ότι δείχνει να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι επενδυτές έχουν κέρδος από βενζίνη και ντίζελ.
Από την άλλη πλευρά, οι επενδυτές πρέπει επίσης να σκεφτούν να επενδύσουν σε προϊόντα ενεργειακής απόδοσης.

Οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται να χρησιμοποιούν φιλική προς το περιβάλλον βενζίνη τώρα. ” Αυτό που θέλει να πει ο κ. Μηλιώνης είναι ότι οι επενδυτές μπορούν να αρχίσουν να επενδύουν, αρκεί να κατανοούν καλά τους τομείς, στους οποίους κάνουν την επένδυση. Αυτό που οι επενδυτές πρέπει να κατανοήσουν είναι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε χώρα και τις προοπτικές που υπάρχουν στην οικονομία. Οι επενδυτές μπορούν να αρχίσουν να επενδύουν τα χρήματά τους σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης γιατί αυτό θα τους επιφέρει πιο σταθερά έσοδα.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Ελληνας επιχειρηματίας. Είναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD. Η εταιρεία του αναπτύσσεται ταχύτατα στην Κίνα.

 

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης και η άποψή του για τις πιθανότητες να επενδύσει στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Για πολλά χρόνια, οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θεωρούνταν η δεύτερη κατηγορία συγκριτικά με τις γειτονικές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες.
 
Η αναγνωρισιμότητά τους είναι ακόμα και σήμερα, υποδεέστερη. Εκτός
αυτού, οι πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές τους συνθήκες βρίσκονται επίσης κάτω από τη σκιά άλλων μεγαλύτερων χωρών.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Βοσνία, η Κροατία και άλλες, δεν έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν στο μέλλον. Μερικές από αυτές, όπως η Σερβία, η Αλβανία, και το Μαυροβούνιο έχουν ακόμη και μεγάλες δυνατότητες.
 
Οι επενδυτές πρέπει να το δουν ως μία μεγάλη ευκαιρία για να αναπτύξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία καθώς και να βοηθήσουν τις χώρες να αναπτυχθούν γενικότερα.
 
Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας εξέχον επιχειρηματίας, φέρνει στο φώς το πόσο καλό είναι αυτό για το μέλλον των χωρών. Στη συνέντευξή του, δήλωσε ότι παρά την αβέβαιη κατάσταση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανότητες σε ορισμένες χώρες. Η Αλβανία, το Μαυροβούνιο και η Σερβία είχαν επιτυχώς, οικονομική ανάπτυξη έως 2,2% το 2015
και 2,7% το 2016. Ο αριθμός είναι κατά μέσο όρο υψηλότερος από άλλες χώρες της περιοχής, που μπορούν να αποκτήσουν μόνο λιγότερο από 1.9%.
 
Ωστόσο, η επένδυση χρημάτων και περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι πολλά υποσχόμενη. O Βασίλης Μηλιώνης προσθέτει ότι  υπάρχουν ορισμένα θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν για την ελαχιστοποίηση των
κινδύνων.
Οι πολιτικές καταστάσεις σε αυτές τις χώρες δεν είναι πολύ σταθερές. Είναι επίσης ο κύριος λόγος για τον οποίο οι επενδυτές μπορεί να έχουν αμφιβολίες ώστε να επενδύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία εκεί. Για την επίλυση του προβλήματος, ο έλεγχος της τελευταίας
κατάστασης της χώρας είναι βοηθητικός για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων.
 
Μερικά θέματα που συχνά πλήττουν τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης είναι η υψηλή ανεργία, η αδύναμη διοίκηση των επιχειρήσεων, η κακή διαχείριση δημόσιων υπηρεσιών και το χαμηλό
επίπεδο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Τα καλά νέα είναι ότι ορισμένες χώρες καταφέρνουν να τα διορθώσουν.
 
Μία άλλη πρόταση του Βασίλη Μηλιώνη είναι να επικεντρωθούν στον
ιδιωτικό τομέα. Χώρες με υψηλότερη οικονομική ανάπτυξη μπορούν να επιτύχουν ένα τέτοιο επίτευγμα, καθώς ο ιδιωτικός τους τομέας είναι αρκετά αναπτυγμένος. Μπορούν να διαχειρίζονται τις αγορές εργασίας τους, τους δημόσιους μισθούς και άλλα. Ετσι, για να
ξεκινήσετε την επένδυσή σας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μπορείτε να ξεκινήσετε από αυτές τις χώρες, αναφέρει ο Βασίλης Μηλιώνης.
 
 
Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη
 
Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Ελληνας επιχειρηματίας. Είναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD. Η εταιρεία έχει εργαστεί πάνω σε πολλά projects και τα κέρδη της είναι περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα
από τα projects που έχει αναλάβει ο Βασίλης Μηλιώνης, είναι στον τομέα των ξενοδοχείων και των διαμερισμάτων. Eπί του παρόντος, επικεντρώνεται στην έρευνα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ως μια πολλά υποσχόμενη περιοχή για επενδύσεις.

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης και η άποψή του για την Παγκόσμια Χρηματοδότηση κατά την διάρκεια της πανδημίας

Το 2020 έχει πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο. Η μεγαλύτερη είναι η πανδημία του Κορονοϊού που κάνει πολλές χώρες να υποφέρουν από οικονομικά προβλήματα.

Η κατάσταση αυτή, τους αναγκάζει να πάρουν ακραίες αποφάσεις όπως το lockdown και τα μέτρα απόστασης. Φυσικά, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τον οικονομικό τομέα αφού πολλοί επιχειρηματικοί τομείς δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά. Η κατάσταση φαίνεται να μην έχει τόσες πολλές επιπτώσεις για τον Βασίλη Μηλιώνη.

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας που εκτελεί κάποια projects συνολικής αξίας άνω των 16 εκατομμυρίων ευρώ. Τα projects αρχικά διαδόθηκαν σε όλη την Έλλάδα με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ονομάζεται gold visa. Ο Βασίλης Μηλιώνης ίδρυσε μια εταιρεία, την Filia Investment LTD η οποία ασχολείται με projects ιδιοκτησίας ακινήτων συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και διαμερισμάτων διακοπών σε δημοφιλείς προορισμούς όπως τη Κρήτη.

Αυτά τα ακίνητα αναπτύσσονται μαζί με εγκαταστάσεις όπως εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, αθλητικά κέντρα, πάρκα και άλλα. Έπενδύσεις στον τομέα του υψηλού επιπέδου τουρισμού είναι όντως το όνειρό του από πολλά χρόνια πριν. Έπιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ο τομέας είναι πολύ απαιτητικός καθώς ο τουρισμός είναι μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Αλλά ακόμη και με την έξαρση του Κορονοϊού, εξακολουθεί η επιχείρηση του Βασίλη Μηλιώνη να επιβιώνει; Παραδόξως, ναι. Ο επιχειρηματίας φαίνεται να διαχειρίζεται την εταιρεία και την επιχείρησή του πολύ καλά, έτσι ώστε να μην γίνεται σημαντικά αισθητή η ζημιά. Προτείνει στους συναδέλφους επιχειρηματίες να εξακολουθούν να καταβάλλουν προσπάθειες για να επιβιώσουν ακόμη και αν η κατάσταση επιδεινωθεί. Ο Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις και η οικονομία είναι θεμελιώδεις σε μια χώρα, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν πλήρως χωρίς να έχει σημασία πώς είναι η κατάσταση.

Κυρίως, το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοστούν στη χαοτική κατάσταση. Οι κακές επιπτώσεις είναι πάντα εκεί, αλλά μπορεί να είναι καλές ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν κάτι νέο. Έπιπρόσθετα, ο Βασίλης Μηλιώνης ανέφερε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να στηρίξουν τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης. Έιναι ένα από τα κλειδιά για την επιβίωση σε αυτήν την παγκόσμια πανδημία.

Με βάση την άποψή του, η επιχείρηση δεν είναι μόνο ένα εργαλείο που αποφέρει κέρδη. Το πιο σημαντικό, είναι ότι πρέπει να συνεισφέρει και η γύρω κοινότητα. Έτσι, όταν η οικονομία πέφτει, είναι δουλεία των επιχειρηματιών να βοηθήσουν τη χώρα.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας. Έιναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD. Η εταιρεία έχει εργαστεί πάνω σε πολλά projects και τα κέρδη της είναι περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα
από τα projects της εταιρείας, είναι γύρω απο τον τομέα των ξενοδοχείων, των διαμερισμάτων και πολυτελών τουριστικών εγκαταστάσεων.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING