Connect with us

Business

Ηλεκτρικός Θερμοσίφωνας: ποιος πρέπει να είναι ο προσανατολισμός του συλλέκτη

Ο καλύτερος προσανατολισμός για την τοποθέτηση των ηλιακών θερμοσιφώνων και πιο συγκεκριμένα των ηλιακών συλλεκτών είναι ο νότιος, για να εκμεταλλεύεται ο θερμοσίφωνας όσο περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας γίνεται.

Όσο πιό κάθετα πέφτουν οι ακτίνες του ήλιου σε ένα πάνελ ηλιακού θερμοσίφωνα, τόσο πιο μεγάλη θερμότητα αποδίδουν.

Απόκλιση μέχρι 15 μοίρες από τον νότο δεν έχει μεγάλη επίπτωση στην απόδοσή του.

Σε μεγαλύτερη απόκλιση παρατηρείται μείωση της απόδοσης.

Η κλίση του ηλιακού συλλέκτη πρέπει να είναι 20-50 μοίρες. Μεγαλύτερη ή μικρότερη κλίση στον ηλιακό συλλέκτη μειώνει την απόδοση.

Για την Ελλάδα (και γενικότερα για όλες τις χώρες του βορείου ημισφαιρίου) ο ηλιακός συλλέκτης πρέπει να έχει νότιο προσανατολισμό και κλίση ίση περίπου με το γεωγραφικό πλάτος της περιοχής.

Αν υποθέσουμε ότι ο μέσος όρος του γεωγραφικού πλάτους της Ελλάδας είναι 38 μοίρες (Κρήτη 35 μοίρες  – Μακεδονία 41 μοίρες), τότε η μέση βέλτιστη κλίση που θα πρέπει να έχουν οι ηλιακοί συλλέκτες είναι 38 μοίρες, για να επιτευχθεί βέλτιστη απόδοση όλο τον χρόνο.

Οι προβλεπόμενες συνδέσεις για την λειτουργία του είναι δύο υδραυλικές (είσοδος κρύου νερού, έξοδος ζεστού νερού χρήσης) και μία ηλεκτρική (ηλεκτρική αντίσταση). Στην είσοδο του κρύου νερού πρέπει να τοποθετηθεί βάνα για να είναι δυνατή η απομόνωσή του από το δίκτυο σε περίπτωση συντήρησης ή επισκευής.

Καλό είναι στις υδραυλικές σωληνώσεις να τοποθετηθεί βαλβίδα ασφαλείας έναντι υπερπίεσης και αυτόματο εξαεριστικό, αν δεν υπάρχουν ήδη ενσωματωμένα από τον κατασκευαστή. Καλό είναι επίσης στην σωλήνωση εξόδου του ζεστού νερού χρήσης να τοποθετηθεί εξωτερικό μονωτικό περίβλημα καλής ποιότητας.

Χρειάζεται στοιχειώδης συντήρηση, κυρίως καθαρισμός των πλακών επιφανειακά, αντικατάσταση της αντιδιαβρωτικής προστασίας όποτε αυτό απαιτείται σύμφωνα με τον κατασκευαστή και συμπλήρωση με αντιψυκτικό υγρό τον χειμώνα (μόνο στους ηλιακούς θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος).

Ακόμα σε περιπτώσεις ισχυρού ψύχους (χιόνι, παγετός κλπ) συνιστάται η κάλυψη των κρυστάλλων με πανί ή χαρτόνι για να αποφευχθεί η καταστροφή τους (θραύση).

Σημειώνεται ότι η κάλυψη των κρυστάλλων δεν προσφέρει καμία προστασία σε περίπτωση θερμοσιφώνων ανοικτού κυκλώματος. Το μόνο αποτελεσματικό μέτρο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το πλήρες άδειασμα του θερμοσίφωνα από το νερό μέχρι να αυξηθεί η θερμοκρασία του περιβάλλοντος πάνω από το μηδέν εκτός εάν τοποθετηθούν ειδικές θερμορυθμιστικές βάνες που επιτρέπουν ελάχιστη διαφυγή νερού, ικανή να αποτρέψει την δημιουργία πάγου στο κύκλωμα .

Αν θέλουμε οι ηλιακοί θερμοσίφωνες να έχουν μεγαλύτερη απόδοση τον χειμώνα, τότε η γωνία κλίσης θα πρέπει να είναι 10-15 μοίρες μεγαλύτερη του γεωγραφικού πλάτους.

Αν οι ηλιακοί θερμοσίφωνες χρησιμοποιούνται μόνο το καλοκαίρι (π.χ. ξενοδοχεία που λειτουργούν μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, εξοχικά σπίτια), τότε  η γωνία κλίσης θα πρέπει να είναι 10-15 μοίρες μικρότερη του γεωγραφικού πλάτους.
Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι κατά τη διάρκεια του μεσημεριού, που ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερό του σημείο, θα πρέπει, ένα λεπτό αντικείμενο που θα είναι κάθετο στο τζάμι του ηλιακού συλλέκτη  να αφήνει την μικρότερη σκιά.

Αν καταφέρετε να εφαρμόσετε όλα τα παραπάνω,  οι ηλιακοί θερμοσίφωνες θα σας αποδώσουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Θα σας δώσουν δηλαδή αυτό ακριβώς που θέλετε, όσο γίνεται περισσότερο ζεστό νερό.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Business

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τους Δήμους Ωραιοκάστρου και Δέλτα διοργανώνει το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 στο 2ο ΓΕ.Λ. Ωραιοκάστρου και ώρες 17:00-21:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 17:00-17:15, Χαιρετισμοί
  • 17:15-18:15, Μπάμπης Μιχαηλίδης, Ιδρυτής της Poetic-Intelligence-for-Leaders, Personal Branding: Πώς να προωθώ τον εαυτό μου
  • 18:15-19:15, Κλέαρχος Κωνσταντίνος Σταματουλάκης, Ψυχολόγος, Διαχείριση εργασιακού άγχους
  • 19:15-20:15, Χρυσοπηγή Βαρδίκου,Οικονομολόγος – Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Social media και αναζήτηση εργασίας
  • 20:15-21:15, Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς, Sales & Business Coach, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία

Ακόμη, ως παράλληλες δράσεις θα προσφέρονται:

  • Επαγγελματικός προσανατολισμός by LABORA
  • CV & Interview Tips by IASIS | At Work

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου-Δέλτα μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-oraiokastro-delta στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

 

 

Continue Reading

Business

#JobDay Αφετηρία – IASIS At Centro από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα σε συνεργασία με το IASIS At Centro διοργανώνει το #JobDay Αφετηρία την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις της ΑμΚΕ IASIS (28ης Οκτωβρίου 68 & Κότσικα 2, Αθήνα) και ώρες 11:00–14:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Tο #JobDay Αφετηρία – IASIS At Centro πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker» και πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει εργαστήρια ανάπτυξης ατομικών δεξιοτήτων. Η δράση απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

11:00-11:15: Εγγραφές

11:15-12:00:    Τεχνικές αναζήτησης εργασίας, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

12:00-12:15: Διάλειμμα – Καφές

12:15-13:00: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, Ελένη Παπαδάκη, Σύμβουλος καριέρας

13:00-13:15: ΔιάλειμμαΕλαφρύ γεύμα

13:15-14:00: Tips για συνέντευξη, Μαρία Ζαρωτιάδου, Managing Director της Plan of Business και της Plan Career by Plan of Business

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – IASIS At Centro  μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-iasis-at-centro-forma-symmetoxis στην αντίστοιχη φόρμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading

Business

Περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες σε περιμένουν στο #JobDay Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, διοργανώνει το #JobDay Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Το #JobDay Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν, με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά, να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 10:00-10:30, Χαιρετισμοί
  • 10:30-11:30, Δάφνη Γαλογαύρου, Σύμβουλος Απασχόλησης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων – Φιλόλογος, Οδηγίες σύνταξης βιογραφικού σημειώματος
  • 11:30-12:30, Μαρία Γραμματικοπούλου, Employability Counselor at ActionAid Hellas, Social media και αναζήτηση εργασίας
  • 12:30-13:30, Γιάννης Χαρχαντής, Ιδρυτής του Infinity Greece, Elevator pitch: Πώς να παρουσιάζομαι σε 1 λεπτό
  • 13:30-14:30, Καλλιόπη Κουκλατζή, Σύμβουλος Καριέρας στην «Employ Edu – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας», Περιζήτητες δεξιότητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας
  • 14:30-15:30, Ευάγγελος Σιδέρης, Life & Business Coach, Μέλος IPD, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία: Πώς να τα καταφέρω

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις εξής παράλληλες δράσεις:

  • Career & LinkedIn tips by Employ edu
  • Προσωπικό coaching by HCCMA
  • Interview tips by Labora

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία. Περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες περιμένουν τους υποψηφίους!

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-kordelio-evosmos στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading

Business

#JobDay Δήμου Καβάλας

To skywalker.gr  – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας διοργανώνει το #JobDay Δήμου Καβάλας τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 στη «Μεγάλη Λέσχη Καβάλας», Κύπρου 12-14 (Καβάλα), και ώρες 10:30-15:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Το #JobDay Δήμου Καβάλας απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και συγκεντρώνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

  • 10:00-10:30, Χαιρετισμοί
  • 10:30-11:30, Γιώργος Θερίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, Συνέντευξη επιλογής προσωπικού
  • 11:30-12:30, Απόστολος Φωτιτζίδης, Personal & Business Strategist, Social media και αναζήτηση εργασίας
  • 12:30-13:30, Άσπα Καρποζήλου, Career and Business Coach, Personal Branding: Πώς να προωθήσω τον επαγγελματικό εαυτό μου
  • 13:30-14:30, Σταύρος Αμοιράς, Συνιδρυτής – Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης της εταιρίας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Ποιες δεξιότητες απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας
  • 14:30-15:30, Θεράπων Φάκας, Σύμβουλος Ανάπτυξης & Επικοινωνίας, Life & Business Coach, Αλλαγή καριέρας σε κάθε ηλικία: Πώς;

Ακόμη, ως παράλληλη δράση εξατομικευμένης υποστήριξης θα προσφέρονται:

  • CV tips by ΚΔΒΜ Μητάκος Χαράλαμπος
  • Interview tips by Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών (Δήμος Καβάλας)
  • Coaching by HCCMA
  • Job searching by Apopsi Consulting

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Δήμος Καβάλας μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-kavala2024 στην αντίστοιχη φόρμα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading

Business

Career Path Youth στις 3 Απριλίου στον Δήμο Αχαρνών

Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική για μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπαίδευση, σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών διοργανώνει τη δράση Career Path Youth την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρες 10:15-13:15 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μάριος-Δημήτριος Σουλούκος» του Δημαρχείου Αχαρνών (Φιλαδελφείας 87 και Αθανασίου Μπόσδα).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Το Career Path Youth αποτελεί μια διά ζώσης εκπαιδευτική δράση σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη συμβουλευτική των μαθητών λυκείου. Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η ενημέρωση των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων για το περιεχόμενο των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη διαδικασία εισαγωγής σε αυτές αλλά και τη διασύνδεση των σπουδών τους με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η δράση Career Path Youth περιλαμβάνει συμβουλευτική σχετικά με τις τεχνικές διαχείρισης του άγχους κατά την προετοιμασία για τις εξετάσεις αλλά και με τους τρόπους διαχείρισης του χρόνου και οργάνωσης της μελέτης των υποψηφίων.

Απευθύνεται σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και σε εκπαιδευτικούς.

Κατά τη διάρκεια της δράσης Career Path Youth στις 3 Απριλίου στις Αχαρνές, οι επισκέπτες και οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και τη Α΄ τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εξής:

Από τις 10:15 έως τις 12:15 οι κύριοι Κώστας Κατασανέβας, Managing Director Career Gate, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας και Θανάσης Λέλες, Επιστημονικός Υπεύθυνος Career Gate, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας, θα ενημερώσουν το κοινό αναφορικά με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, θα αναφερθούν στην επιλογή τύπου σχολείου, στα επιστημονικά πεδία, στην ελάχιστη βάση εισαγωγής, στους συντελεστές βαρύτητας, στη διεπιστημονικότητα, ενώ παράλληλα θα αναλύσουν τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τις προοπτικές στην αγορά εργασίας, τη βιομηχανική επανάσταση και τη χρησιμότητα των δεξιοτήτων.

Από τις 12:30 έως τις 13:15 θα ακολουθήσει η θεματική της συμβουλευτικής διαχείρισης άγχους και χρόνου μελέτης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κύριος Ευθύμιος Χαροκόπος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, θα καλύψει τις θεματικές των τεχνικών για την αποτελεσματική διαχείριση του άγχους, της σημασίας της σωστής αξιοποίησης του χρόνου και των βασικών αρχών διαχείρισής του, καθώς και των πρακτικών στρατηγικών καλού προγραμματισμού, αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου και οργάνωσης μελέτης, απαντώντας στις απορίες που έχουν πολύ συχνά οι έφηβοι σήμερα, ιδίως όταν ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει ποιον εκπαιδευτικό κλάδο θα επιλέξουν και κατά συνέπεια ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Στο site https://careerpathyouth.gr/ οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading

Business

#JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει την Παρασκευή 5 Απριλίου το #JobDay Αφετηρία σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φυλής.

Πιο συγκεκριμένα:

Το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής θα διεξαχθεί στο ωδείο του δήμου Φυλής (Δημαρχείου 7, Άνω Λιόσια 133 41), από τις 10:00 έως τις 13:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Tο #JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker» και πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει εργαστήρια ανάπτυξης ατομικών δεξιοτήτων. Η δράση απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν αυτές τις δεξιότητες και στοχεύει στην ενδυνάμωσή τους στον εργασιακό τομέα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

10:00-10:45:    Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

11:00-11:45: Elevator pitch – Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1 λεπτό, Κατερίνα Γκρίτζαλη, Εκπαιδευτικός BSc, MSc, Διευθύντρια Έργων Εκπαίδευσης, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

12:00-12:45: Ο ρόλος του LinkedIn στην αγορά εργασίας, Δέσποινα Πίκουλη, Life & Business Coach, Mentor και Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-dimos-fylis-24-forma-symmetoxis στην αντίστοιχη φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Communication Strategist, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, 6947997884, mkatsaprini@skywalker.gr

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING