Connect with us

Business

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Dimera Media τα σενάρια ότι αποχωρεί από το Open

Σε διάψευση ώστε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό προχώρησε η Dimera Media Investments σχετικά με τα αναληθή δημοσιεύματα που τη θέλουν να συζητά με τρίτους ώστε να αποχωρήσει από το Open.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει επί λέξη η εταιρεία:

“Η Dimera Media Investments, μοναδικός μέτοχος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (τηλεοπτικός σταθμός OPEN), διαψεύδει κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους τα ανυπόστατα και ψεύδη σενάρια που διακινούν κακόβουλα και υποκινούμενα δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενες συζητήσεις της με τρίτους για το OPEN και σχετικά με την φερόμενη απεμπλοκή της από την τηλεοπτική αγορά.

Η Dimera Media Investments καθιστά κατηγορηματικά σαφές πως θα συνεχίσει δυναμικά και με συνέπεια την επενδυτική της δραστηριότητα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, επιδιώκοντας την περαιτέρω ανάπτυξή του”.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Business

Επιστροφή στην κανονικότητα για τις μετοχές ακινήτων

Η πανδημία φέρνει μεγάλες αλλαγές σε πολλές πτυχές της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας ακινήτων. Ο Βασίλης Μηλιώνης δηλώνει πως οι καταστάσεις στην παγκόσμια οικονομία επηρεάζουν τις μετοχές στην αγορά ακινήτων, το οποίο μπορεί να φανεί αρκετά καθαρά σε μερικές από τις κορυφαίες συναλλαγές μετοχών. Για παράδειγμα, το Real Estate Investment Trust (REIT) των Pebblebrook Hotels (NYSE: PEB) αυξάνεται σημαντικά κοντά στο 20% στις 5 Ιουνίου. Το Park Hotels & Resorts (NYSE: PK) είναι επίσης το ίδιο με περίπου 19% αύξηση.

Παρόλο που η μετοχή δείχνει μια πολλά υποσχόμενη αύξηση, στο τέλος, λόγω του COVID-19, ο ρυθμός αυτός μειώνεται. Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι το ποσοστό ανεργίας θα ήταν 20% ωστόσο, αυτό έμεινε στο 13,3%. Παρόλο που οι άνθρωποι το βλέπουν ως καλό, στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο καλό. Ο αριθμός δεν πέφτει χαμηλότερος από την αρχική πρόγνωση. Ωστόσο, το 13,3% είναι ακόμα κακό. Αυτός ο αριθμός ατόμων που χάθηκαν σε αυτόν τον κλάδο δείχνει ότι κάτι έγινε λάθος και έχει κάποια επίδραση στις μετοχές ακινήτων και στην αγορά.

Το ερώτημα είναι, είναι καλή στιγμή να επενδύσετε σε μετοχές ακινήτων; Ως επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο υψηλής αξίας, το ακίνητο εξακολουθεί να θεωρείται ως μία από τις καλές επενδυτικές επιλογές. Σύμφωνα με τον κο Μηλιώνη, οι μετοχές είναι ακόμα εκεί. Και, υπάρχουν αρκετές από αυτές. Χρειάζεται μόνο μια απλή ώθηση ή έναν σημαντικό γεγονός που να μπορεί να ενισχύσει την συναλλαγή.

Το εμβόλιο COVID-19 ή το χαμηλότερο ποσοστό μόλυνσης είναι ένα από αυτά. Θα επαναφέρει την αγοραστική δύναμη της αγοράς. Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων σε αυτήν τη βιομηχανία και το μέλλον της θα αυξηθεί επίσης. Έτσι, η συναλλαγές στην αγορά θα αναθερμανθούν και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πούμε ότι η αγορά επιστρέφει στην κανονικότητα.

Όσο για τους ιδιοκτήτες σπιτιών ή τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν, οι ειδικοί αναφέρουν πως σήμερα, το επιτόκιο υποθηκών έχει μειωθεί σε σχέση με τα σταθερά επιτόκια 2 ετών. Επιπλέον, οι τιμές έχουν μεγάλη πιθανότητα να μειωθούν ακόμη χαμηλότερα. Έτσι, όσοι το επιθυμούν είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσουν.

Φαίνεται άσχημο για τον ιδιοκτήτη που πρόκειται να πουλήσει το σπίτι του. Ωστόσο, ο Βασίλης Μηλιώνης αναφέρει ότι η πτώση της τιμής των ακινήτων δεν θα διαρκέσει πολύ. Ιστορικά, η αξία τους θα επιστρέψει σε φυσιολογικά επίπεδα και μελλοντικά μπορεί ακόμη και να αυξηθεί μόλις κινηθεί η αγορά.

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης περιγράφει την ευκαιρία για επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξηγεί ότι η Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι μια περιοχή με καλή προοπτική για επενδύσεις. Δείχνει υψηλότερη οικονομική ανάπτυξη από άλλες περιοχές.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ενεργός Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής, εξηγεί τις καλύτερες επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παρά την αβέβαιη παγκόσμια οικονομική κατάσταση, η Νοτιοανατολική Ευρώπη εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον για επενδύσεις σε διάφορους τομείς. Οι εξαγωγές από τις χώρες αυτές παρουσιάζουν μικρή ανάπτυξη 1,9%. Αυτό το ποσοστό είναι μικρότερο από το προηγούμενο έτος κατά το οποίο η αύξηση των εξαγωγών έφτασε το +2%. Η ασθενής οικονομική ανάπτυξη έχει ισχυρή σχέση με την κατάσταση των χωρών της Ευρώπης γενικότερα. Η Ελλάδα παλεύει με την κρίση, την πίεση των διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών καθώς και τις πολιτικές εντάσεις με την Τουρκία, οι άλλες χώρες των Βαλκανίων  συνθέτουν μια παρόμοια εικόνα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη ο οποίος δήλωσε πως, «Καταλαβαίνουμε όλοι την αβέβαιη κατάσταση στην Ευρώπη και στις χώρες της ΝΑΕ. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν  ευκαιρίες για Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο και Αλβανία. Οι χώρες αυτές παρουσίασαν οικονομική ανάπτυξη έως 2,2% το 2015 και 2,7% το 2016. Μία από τις κύριες αιτίες είναι οι βελτιώσεις στις αγορές εργασίας και οι υψηλότεροι δημόσιοι μισθοί και μεταφορές. ” Οι επενδυτές μπορούν να επικεντρωθούν στον ιδιωτικό τομέα.

Οι επενδύσεις δεν είναι μόνο καλές για να αποκομίσουν οφέλη, αλλά επίσης ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη και την αγορά εργασίας.

Ο Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε, «Οι επενδυτές θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους κινδύνους της επένδυσης στις χώρες της SEE6. Ένα από τα κύρια σημεία που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις επενδύσεις είναι ο νέος πολιτικός κύκλος. Επιπλέον, πρέπει να λάβουν υπόψιν τις τελευταίες πολιτικές συνθήκες αυτής της χώρας. Αυτές οι χώρες έχουν τα ζητήματά τους, όπως υψηλή ανεργία, αδύναμο επιχειρηματικό και κυβερνητικό περιβάλλον, κακές δημόσιες υπηρεσίες και αβέβαιη παγκόσμια οντότητα. ” Οι επενδυτές πρέπει να είναι επιλεκτικοί στην επιλογή των καλύτερων χωρών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη για επενδύσεις. Η έρευνα θα περιορίσει τους κινδύνους και θα αυξήσει τα οφέλη. Οι επενδυτές πρέπει επίσης να ελέγχουν τους πιθανούς ιδιωτικούς τομείς που ενισχύουν το επενδυτικό αποτέλεσμα. Ο Βασίλης Μηλιώνης περιέγραψε: «Η επένδυση στον τομέα της μηχανικής είναι καλή ιδέα. Υπάρχουν έως και 200 ​​νέες εταιρείες μηχανικής που ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2019. Ένας άλλος μεγάλος ιδιωτικός τομέας για επενδύσεις είναι η χρηματοοικονομική υπηρεσία. Υπάρχουν επίσης νέες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που φαίνονται πολλά υποσχόμενες που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2019. Οι επενδυτές έχουν επίσης μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσουν τα χρήματά τους σε βιοεπιστήμες και δημιουργικές βιομηχανίες. “

Η Νοτιοανατολική Ευρώπη μπορεί να θεωρηθεί ως η καλύτερη μικρή περιοχή για επενδύσεις στο μέλλον. Ο Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε, «Μιλώντας για μια συγκεκριμένη περιοχή, φαίνεται ότι η Κρήτη είναι επίσης μια πιθανή περιοχή για επενδύσεις φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια». Η Νοτιοανατολική Ευρώπη αναμένετε να έχει ένα λαμπρό μέλλον για επενδύσεις λόγω της σημαντικής οικονομικής ανάπτυξης παρά τις όποιες γεωπολιτικές αναταράξεις.

Σχετικά με τον Βασίλη Millionis:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες. Διαχειρίζεται μια εταιρεία γνωστή ως Filia Investments LTD. Επιχειρεί σε πολλά έργα αξίας άνω των 16 εκατομμυρίων ευρώ. Τα έργα επικεντρώνονται σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και σε πολυτελή διαμερίσματα διακοπών και πολλά άλλα.

Continue Reading

Business

Βασίλης Μηλιώνης: Τομείς που ανακάμπτουν και προσφέρονται για επενδύσεις

Ο Βασίλης Μηλιώνης Έλληνας επικεφαλής της επενδυτικής εταιρείας Filia Investment LTD αποκαλύπτει τους τομείς που ανακάμπτουν και είναι έτοιμοι για επενδύσεις.

Περιγράφει επίσης την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κατάσταση και ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι συνετοί και προσεκτικοί στο πως να επενδύουν τα χρήματά τους. Παρά την παγκόσμια κατάσταση, ορισμένοι τομείς προσπαθούν να ανακτήσουν. Τα αποθέματα των ΗΠΑ αρχίζουν να ανακάμπτουν αργά μετά την πανδημία του Μάρτιου. Οι επενδυτές χρειάζονται συμβουλές στην προσπάθεια τους να βρουν τις καλύτερες επενδυτικές αγορές και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες.

Ο Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε: «Η Ασία έχει μια καλή προοπτική για επενδύσεις. Ορισμένες χώρες, εξαιρουμένης της Ιαπωνίας, ενδέχεται να παρουσιάσουν θετική αύξηση κερδών μετοχών φέτος. Οι περισσότεροι Ασιάτες επενδυτές είναι αισιόδοξοι για την επανέναρξη των αγορών ” Ένας από τους λόγους που κάνουν τους Ασιάτες επενδυτές αισιόδοξους είναι η ενδυνάμωση των ασιατικών νομισμάτων έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συνεχίσει για τους επόμενους 18 έως 24 μήνες. Ο Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε: «Είναι επίσης μια καλή αρχή για να βρεις τις καλύτερες αγορές για επενδύσεις στην Ασία. Το Straits Times Index της Σιγκαπούρης είναι μια από τις καλύτερες αγορές. Έχει ένα καλό ιστορικό και εμπειρίες για να στηρίξει τους επενδυτές της στα πολλά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των επιδημιών. Η Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊβάν και η Κίνα έχουν επίσης μια καλή προοπτική για επενδύσεις φέτος. “

Οι επενδυτές θα πρέπει να εξετάσουν δύο βασικούς τομείς, τα ομόλογα και τα ακίνητα. Τα ομόλογα είναι μια καλή επένδυση στην αγορά της Ασίας όπως φάνηκε από τη δημοσιονομική απάντηση της κυβέρνησης στην περίοδο της επιδημίας. Η ακίνητη περιουσία είναι ένας άλλος καλός επενδυτικός τομέας, αν και οι επενδυτές πρέπει να λάβουν υπόψη τους τους πιθανούς κινδύνους που η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας επιφυλάσσει. Ο αντίκτυπος της επιδημίας απασχολεί όλους τους τομείς της οικονομίας. Ορισμένες χώρες, όπως η Χιλή, η Κολομβία, η Νιγηρία και η Ρωσία, θα ωφεληθούν από την αγορά εμπορευμάτων. Οι επενδυτές πρέπει να λάβουν υπόψη τους πολιτικούς και οικονομικούς κινδύνους στις χώρες αυτές πριν επενδύσουν τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, «οι επενδυτές μπορούν να αρχίσουν να σκέφτονται για την επένδυση χρημάτων σε εταιρείες ή τομείς που επικεντρώνονται στο χαλκό, το αργό πετρέλαιο, την coke briquette. Από την άλλη πλευρά, η επένδυση σε κρατικό χρέος δεν είναι καλή επιλογή φέτος. ” Τα αποθέματα εξόρυξης χρυσού μπορεί να είναι μια καλή επενδυτική επιλογή, αν και έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 30% τα τελευταία δέκα χρόνια. Αντίθετα, η τιμή του χρυσού αυξάνεται περισσότερο από 40%.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι τα αποθέματα εξόρυξης χρυσού συχνά βασίζονται σε παγκόσμιες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες. Η τιμή αυξάνεται σημαντικά κατά την αβεβαιότητα των πολιτικών και οικονομικών συνθηκών. Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, «Είναι καλύτερο να κρατάς μετρητά και να περιμένεις τη συνολική κατάσταση της αγοράς. Οι επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν μακροπρόθεσμα μπορούν να εξετάσουν τα αποθέματα εξόρυξης χρυσού. “

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Filia Investment LTD. Τα έργα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη πολυτελών διαμερισμάτων & ξενοδοχείων 5 αστέρων, τουριστικά καταλύματα πολυτελείας, τουριστικό συγκρότημα, τουριστικό χωριό και πολλά άλλα.

Continue Reading

Business

‘’Φως στο τούνελ’’ μετά το τέλος της πανδημίας για την αγορά ακινήτων

Η πανδημία του κοροναϊού επηρεάζει σχεδόν τα πάντα στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και την καθημερινότητα των σύγχρονων κοινωνιών.

Η βιομηχανία ακινήτων θεωρήθηκε ότι είναι από αυτές που επηρέασε περισσότερο η πανδημία. Πολλοί πιστεύουν ότι η αγορά ακινήτων θα επιβραδυνθεί το επόμενο διάστημα ενώ μερικοί άλλοι λιγότερο αισιόδοξοι πως αυτή η αγορά είναι ‘’πεθαμένη’’. Όταν συμβαίνουν τόσο έντονα θέματα με παγκόσμια απήχηση η ψυχολογία των ανθρώπων αλλάζει, ο φόβος και η αγωνία είναι οι πρωταγωνιστές δεν μπορούν να σκεφτούν για παράδειγμα να πουλήσουν ή να επενδύουν.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, η ακίνητη περιουσία εξακολουθεί να είναι επικερδής επένδυση. Ακόμα κι αν στην πραγματικότητα, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία ή άλλο παράγοντα, το μέλλον της αγοράς ακινήτων δείχνει υποσχόμενο.

Την παρομοιάζουμε με το λανσάρισμα ενός νέου smartphone. Οι άνθρωποι περιμένουν να κυκλοφορήσει ώστε να τρέξουν να το αγοράσουν. Επί του παρόντος, ο καταναλωτής εξακολουθεί να επηρεάζεται από τον περιορισμό στα ταξίδια και την κοινωνική απόσταση. Ωστόσο, μόλις αρθούν οι περιορισμοί αυτοί, ο Βασίλης Μηλιώνης πιστεύει ότι θα υπάρξει σημαντικός αριθμός ανθρώπων που θα θελήσουν να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων.

Η βιομηχανία ακινήτων εξαρτάται πολύ από την τεχνολογία. Η τεχνολογία του Διαδικτύου που έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα επιτρέπει στον εμπειρογνώμονα να συνεχίσει να συνδέεται με τον πελάτη καθώς και έναν πολλά υποσχόμενο αγοραστή. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι περνούν το χρόνο τους στο σπίτι, είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο από πριν. Αυτός είναι και ο τομέας που προσπαθεί να στοχεύσει ο σύμβουλος ακινήτων.

Ο Βασίλης Μηλιώνης αναφέρει πως: Το πολλά υποσχόμενο μέλλον και η ευκαιρία να αλλάξουμε, ίσως, σε ένα καλύτερο σύστημα είναι μπροστά στα μάτια όλων μας. Η επιχειρήσεις στον κλάδο των ακινήτων μπορεί να πιέζονται σήμερα και, μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον ένας χρόνος προκειμένου να ανακάμψει και να δείξει καλύτερα αποτελέσματα η συγκεκριμένη αγορά.

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας μιλά για το χρηματιστήριο ακινήτων εν μέσω κορωνοϊού

Το ξέσπασμα του κοροναϊού κατάφερε να επηρεάσει πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του τομέα των ακινήτων, όπως δήλωσε ο Βασίλης Μηλιώνης. Επί του παρόντος, η αγορά ακινήτων πλήττεται πολύ σκληρά από αυτήν την τρομερή πανδημία. Πολλοί κλάδοι ακινήτων πλήττονται περισσότερο, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ και πολλές άλλες επιχειρήσεις ψυχαγωγίας που δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω των κανονισμών που έχουν εκδοθεί από την εμφάνιση του ιού.

Εκτός από αυτούς τους τομείς ακινήτων, το λιανικό εμπόριο και η στέγαση, καθώς και οι πολυτελείς κατοικίες, επηρεάζονται επίσης αρνητικά από την πανδημία. Ο Βασίλης Μηλιώνης, Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής δήλωσε ότι η επίδραση του ιού θα ποικίλει ανάλογα με τον τύπο του τομέα και τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Η οικονομική επιβράδυνση θα ποικίλει επίσης από  χώρα σε χώρα.

Ένα από τα πράγματα που επηρεάζει η πανδημία είναι το χρηματιστήριο. Γενικά το κλίμα λόγω του ιού δεν είναι καλό. Ωστόσο, την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, υπήρξε μια εκπληκτική θετική αλλαγή στα διεθνή χρηματιστήρια, κυρίως λόγω του ότι η Federal Reserve ξεκίνησε την διάθεση κονδυλίων για την ενίσχυση της αμερικανικής αγοράς μεταξύ αυτών και της αγοράς ακινήτων. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο κ. Μηλιώνης αποφάσισε να πραγματοποιήσει επενδύσεις στον τομέα αυτόν την περίοδο της πανδημίας.

Ο δείκτης Dow Jones κέρδισε 11,4%, δηλαδή περίπου 2.113 μονάδες. Το FTSE σημείωσε επίσης το υψηλότερο κέρδος των 452 πόντων. Κέρδισε αύξηση 9%. Λόγω αυτής της αύξησης, η αγορά της Ασίας κέρδισε επίσης πολλά μέσα σε μια νύχτα. Ο Χανγκ Σενγκ στο Χονγκ Κονγκ σημείωσε αύξηση 4,46%. Η αυστραλιανή αγορά αυξήθηκε επίσης κατά 4,17%. Συνολικά, υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο χρηματιστήριο. Εξαιτίας αυτού, ο Βασίλης Μηλιονής συμβουλεύει πολλούς επενδυτές να είναι σε επιφυλακή λόγο του ότι πιστεύει πως οι ευκαιρίες θα αυξηθούν με τη βοήθεια της κυβερνητικής  στήριξης που βρίσκεται σε εξέλιξη  για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού.

«Οι επενδυτές θα πρέπει να επενδύσουν τα χρήματά τους όταν οι αγορές στην παγκόσμια χρηματοδότηση αρχίζουν να αυξάνονται», δήλωσε ο Βασίλης Μηλιώνης. Είπε επίσης ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι αισιόδοξοι για τις επιχειρήσεις τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Η οικονομική στήριξη των αγορών απ’ την πανδημία του κορονοϊού θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να συνεχίσουν να επιβιώνουν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ενθαρρύνει τους επενδυτές ενώ ταυτόχρονα πρέπει να παραμένουμε προσεκτικοί και αισιόδοξοι.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας, επενδυτής ακινήτων και επιχειρηματίας.  Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στον πολυτελή τουρισμό με το τελευταίο του κατασκευαστικό έργο προϋπολογισμού πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ να λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Κρήτης.

 

Continue Reading

Business

Ο Βασίλης Μηλιώνης επενδύει σε project αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ

Ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, και η εταιρία του Filia Investment LTD διαχειρίζεται μια σειρά από project κατασκευής πολυτελών ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Τα έργα αυτά έχουν συνολική αξία άνω των 16 εκατομμυρίων ευρώ, με το ειδικό πρόγραμμα «Golden Visa».

Ο κ. Βασίλης Μηλιώνης και η εταιρεία του Filia Investments LTD, πραγματοποιούν επενδύσεις σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Κρήτη καθώς και στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών στην ίδια περιοχή είναι ένα σημαντικό έργο τόσο για τον όμιλο Filia Estate όσο και για το νησί της Κρήτης.

Υπάρχουν πολλά σχέδια που οι κατασκευαστές αυτού του έργου θέλουν να ενσωματώσουν στο project αυτό. Θέλουν να χτίσουν ένα πολυτελές ξενοδοχείο με ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις που θα προσελκύσουν πελάτες υψηλών προδιαγραφών. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν εξωτερικούς & εσωτερικούς χώρους υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, υψηλών προδιαγραφών κέντρο ευεξίας, πολυτελή καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών κ.α. Σχεδιάζονται πολλές άλλες εγκαταστάσεις για αυτό το τεράστιο έργο.

Εκτός από αυτό το πολυτελές ξενοδοχειακό έργο υψηλών προδιαγραφών, ο Βασίλης Μηλιώνης υλοποιεί ένα επιπλέον δυναμικό και υψηλών προδιαγραφών project με 127 πολυτελή διαμέρισματα διακοπών. Αυτό το έργο περιλαμβάνει 90 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου και 37 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων. Θα υπάρχουν επίσης πολλές εγκαταστάσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ένοικοι, όπως ιδιωτικές πισίνές κ.α. Με τις εγκαταστάσεις που προσφέρουν αυτά τα διαμερίσματα, εκτιμούμε πως θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από ανθρώπους που θα ήθελαν να επενδύσουν σε αυτά.

«Η επένδυση στον τουρισμό πολυτελείας είναι μια στρατηγική κίνηση για την Filia Investments, ειδικά για τις περιοχές Αυγενική και Βενεράτου στην Κρήτη, » ο κ. Βασίλης Μηλιώνης δήλωσε. <<Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα δώσει νέες προοπτικές στις τοπικές κοινωνίες, είμαστε πολύ υπερήφανοί που υλοποιούμε μια τόσο σημαντική επένδυση στην Κρήτη.>>

Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, αυτές οι περιοχές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς όταν μιλάμε για τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το project περιλαμβάνει και την προσέλκυση σημαντικών διεθνών επενδυτών μέσω του προγράμματος «Golden Visa». Το πρόγραμμα «Golden Visa» επιτρέπει σε έναν αλλοδαπό να έχει τη δυνατότητα διαμονής και υπηκοότητας εάν αγοράσει ακίνητα αξίας 250.000 ευρώ ή περισσότερο.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και επενδυτής είναι επίσης πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας Filia Investment, επί του παρόντος πραγματοποιεί επενδύσεις στην αγορά των πολυτελών κατοικιών και του Real Estate, με κύριο έργο την ανάπτυξη 5άστερου ξενοδοχείου και συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών στην Κρήτη.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING